2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jēkabpilī, Aizkraukles ielas 5.mājā būtiski uzlaboti sadzīves apstākļi

Augusta sākumā SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotā māja Aizkraukles ielā 5 pieslēgta pilsētas centralizētās ūdens un kanalizācijas sistēmai.

Iedzīvotāji Namu pārvaldē vērsās ar vēlmi savas mājas uzkrājumus izmantot, lai pievienotos pilsētas ūdens un kanalizācijas sistēmai, tādējādi būtiski uzlabojot sadzīves apstākļus: līdz šim labierīcībām tika izmantota sausā tualete, bet ūdens tika ņemts no akas. Pieslēdzot ēku centralizētajai sistēmai, iedzīvotāji saņem kvalitatīvu dzeramo ūdeni, savukārt notekūdeņi maģistrālajos tīklos tiek novadīti videi draudzīgi.

Darbus, kas sākās jūlija nogalē, veica Namu pārvaldes speciālisti. Ierīkoti kanalizācijas un aukstā ūdens tīkli, tualetēs atjaunots grīdas segums, veikti rakšanas darbi, pēc kuriem atjaunots zālājs un ielas braucamā daļa kā arī izņemts un aizbērts mājas kanalizācijas septiķis.

Sastaptie Aizkraukles ielas 5.mājas iemītnieki ar gandarījumu novērtēja Namu pārvaldes paveikto darbu, jo dzīvot ēkā kļuvis ērtāk un vienkāršāk. Savukārt mēs paužam atzinību par iedzīvotāju vēlmi sakārtot savu vidi, ieguldot uzkrājumus mājas remontā un uzturēšanā, lai tajā varētu pilnvērtīgi strādāt, atpūsties un dzīvot! 

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste


Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru