2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

SIA JK Namu pārvalde: Atjauno pilastrus, uzliek pastkastes un turpina remontēt jumtus

Izmantojot uzkrājumus, vairākas SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotās mājas ieguvušas mūsdienīgu jumta segumu un jaunas pastkastes, savukārt mājā Bebru ielā 6 atjaunoti pilastri, portāla Radio1.lv redakciju informēja SIA “JK Namu pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Namu pārvaldes ražošanas daļas vadītājs Jānis Kārkliņš stāsta, ka pastkastes uzņēmuma darbinieki mājās Meža ielā 6, Jaunajā 34, Bebru 7, 9 un 27, Ķieģeļu 5, Slimnīcas 4, Nameja 18 un 20c, Celtnieku 5c, 11, 11a un 21, Viestura 14, 26, 31 un 36a, Viesītes 18 un 39, Draudzības alejā 15 uzlika jūlija nogalē un augusta sākumā. Tās vizuāli iekļaujas kāpņu telpās, ir mūsdienīgas un ērti lietojamas, kā arī iedzīvotājiem vairs nav jāuztraucas, ka sūtījums varētu pazust. 

Vasara ir pateicīgs laiks jumtu remontdarbiem. Tie jau beigušies mājās Draudzības alejā 21, Jaunajā ielā 24, Nameja 26, Krasta 61, Viestura 38c, savukārt Nameja ielas 30.mājā atjaunots gan jumts, gan ieeju jumtiņi. Namu pārvaldes galvenais inženieris Jānis Antonovs informē, ka tuvākajā laikā darbi sāksies Viesītes ielā 47 un Brīvības 5a. Remontu, izmantojot materiālu, kas jumtam piešķir izturību pret laikapstākļiem un UV stariem, veic SIA „Poly Systems”.

Savukārt Bebru ielas 6.mājā SIA „JuN” atjaunoja balkonu un ieejas pilastrus, nomainīja ekrānus un virs trešā stāva balkoniem uzstādīja jumtiņus. Līdz ar to ēka kļuvusi vizuāli pievilcīgāka un arī drošāka tās iemītniekiem.

Namu pārvalde atzinīgi vērtē iedzīvotāju vēlmi dzīvot sakārtotā un drošā vidē, un tas ir iespējams, sadarbojoties ar sava nama apsaimniekotāju, izrādot iniciatīvu un veicot uzkrājumus, ko nepieciešams ieguldīt mājā, lai tā kalpotu pēc iespējas ilgāk! 

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-2/2)

  • Anonīms
    06.08.2020 18:26
    Kāpēc Ošukalna? Depo tadas jakas ar var nopirkt, bez uzrakstiem
  • Vērīgs
    06.08.2020 06:15
    Kāpēc Namu pārvaldes darbinieks strādā Ošukalna darba jakā?

Atstājiet komentāru