2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī tiek veikta konteineru mazgāšana un dezinficēšana

Jēkabpilī tiek veikta konteineru mazgāšana un dezinficēšana

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” informē, ka šodien pilsētā uzsākta sadzīves atkritumu konteineru mazgāšana un dezinficēšana, portāla Radio1.lv redakciju informēja SIA "Jēkabpils pakalpojumi" sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Kūlīte.


Šīs un nākamās nedēļas laikā paredzēts veikt konteineru mazgāšanas un dezinficēšanas darbus divdesmit septiņos SIA “JK Namu pārvalde’’ apsaimniekošanā esošo daudzdzīvokļu māju atkritumu konteineru laukumos. Konteineru dezinficēšanai tiek izmantots profesionāls antibakteriāls tīrīšanas līdzeklis.

Saskaņā ar noslēgto līgumu ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību, SIA “Jēkabpils pakalpojumi” konteineru dezinficēšanu veic divas reizes gadā.

Īpašu vērību vēlamies pievērst: lai konteineri to lietošanas laikā ilgāk būtu tīri un neradītu nepatīkamas smakas, atkritumi pirms izmešanas konteineros ir jāievieto atkritumu maisos un tie jāaizsien – tas ir īpaši būtiski laikā, kad veicami pasākumi vīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai, kā arī vasaras periodā, kad gaisa temperatūra ir augsta, tādējādi radot īpaši labvēlīgu vidi dažādiem mikroorganismiem.

Atstājiet komentāru