2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpils pilsētas pašvaldība par pieņemamu cenu iegādātos laukumu Brīvības ielā

Jēkabpils pilsētas pašvaldība par pieņemamu cenu iegādātos laukumu Brīvības ielā

Jēkabpilieši pēdējo pāris gadu laikā vairākkārt ir sūdzējušies par bedrēm laukumā pie veikala “Beta” Bebru ielas mikrorajonā, kā arī par bedraino stāvlaukumu Brīvības ielā iepretim Jēkabpils domei. Abu šo objektu īpašnieki jau ilgstoši neuztur pienācīgā kārtībā sev piederošos īpašumus.

Jēkabpils pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis sacīja, ka veikala “Beta” īpašnieks kārtējo reizi ir solījis stāvlaukumu remontēt un savest kārtībā šī mēneša laikā, ja solījums netikšot pildīts, tad pie šī jautājuma varēs atgriezties augustā. 

Savukārt  automašīnu stāvlaukums iepretim Jēkabpils domes ēkai ir privāta zeme, kura īpašnieki par tā sakārtošanu neliekas ne zinis un visticamāk arī turpmāk nekas netiks darīts, Diemžēl pašvaldība to sakārtot nevar, jo ieguldīt naudu privātā objektā nedrīkst. 

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps piebilda, ka jau sen bijusi doma atpirkt šo laukumu no privātīpašniekiem  un izmantot kā pašvaldībai piederošu stāvlaukumu. Zemei esot divi īpašnieki. Ar vienu sarunas bijušas veiksmīgas, bet otrs pieprasījis neadekvāti augstu cenu. .

Aivars Kraps sacīja, ka joprojām pašvaldība ir ieinteresēta iegādāties zemes gabalu uz kura ir šis autosstāvlaukums, ja vien to varētu nopirkt par pieņemamu cenu. Viņš piebilda, ka ir pagājis zināms laiks un varētu sarunas par šī zemes gabala pirkšanu atjaunot, jo varbūt  īpašnieka viedoklis par cenu ir mainījies.

Atstājiet komentāru