2024.gada 19. marts

Jāzeps

SIA “JK Namu pārvalde”: Tiek atjaunoti kanalizācijas un apkures tīkli

SIA “JK Namu pārvalde”: Tiek atjaunoti kanalizācijas un apkures tīkli

Vairākās daudzdzīvokļu mājās, kuras apsaimnieko SIA JK Namu pārvalde, maina kanalizācijas tīklus, savukārt Viestura ielā 14b - apkures tīklus, siltumizolāciju un apkures caurules.

Namu pārvaldes inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs stāsta, ka darbi noslēgušies Draudzības alejas 24.mājā, kā arī Nameja ielā 20., 22.un 24. To gaitā māju pagrabos demontē vecos kanalizācijas tīklus un montē jauno, kā arī veic rakšanas darbus, pēc kuriem atjauno gan zālāju, gan betona apmales. Kanalizācijas tīklus maina SIA „Erbauer group”.

Šobrīd kanalizācijas tīklus maina Draudzības alejas 26.mājā. Vēl to plānots darīt Brīvības ielā 7 un Nameja 18. 

Apkures tīklus Viestura ielā 14b (attēlā) maina pagrabā no siltummezgla līdz stāvvadiem, siltumizolāciju un vecās caurules aizstājot ar jaunām. Darbus veic SIA „Hektors”, un plānots, ka tie noslēgsies jūlija beigās. 

Darbi tiek veikti, lai uzlabotu iedzīvotāju ikdienu: tiek sakārtotas apkures un kanalizācijas sistēmas, kas gadu gaitā ir tehniski un morāli nolietojušās, tāpēc mēdz notikt avārijas, noplūdes un cauruļu aizdambēšanās, tādējādi iedzīvotājiem radot neērtības. Namu pārvalde atzinīgi vērtē mājas iedzīvotāju vēlmi dzīvot sakārtotā un drošā vidē, tāpēc aicina viņus lemt, ko remontēt un kā uzturēt savu māju!

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru