2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Jēkabpils dome pieņem lēmumu par braukšanas maksas atvieglojumiem skolēniem

Jēkabpils dome pieņem lēmumu par braukšanas maksas atvieglojumiem skolēniem

1.maija Jēkabpils pilsētas domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu, kas paredz, ka 12.klases Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestāžu izglītojamajiem mācību gada laikā, reģistrējot braukšanas karti un uzrādot Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestādes skolēnu apliecību– bez maksas braukšana Jēkabpils pilsētas nozīmes maršruta autobusos no 01.06.2020. līdz 07.07.2020.”, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Tāpat no šī gada 18. maija līdz šī gada 31.maijam Jēkabpils pilsētā piemēroti braukšanas maksas atvieglojumi Jēkabpils pilsētas nozīmes maršruta autobusos 1.-12.klases Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestāžu, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas (deklarēti Jēkabpils pilsētas pašvaldībā un līdz 24 gadu vecumam) un Krustpils pamatskolas izglītojamajiem.

Lēmumi pieņemti, ņemot vērā veiktos grozījumus Ministru kabineta 2020.gada 12.marta rīkojumā Nr.103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” par dažādu ierobežojumu atvieglošanu, kā arī mācību gada noslēgumu izglītības iestādēs un ar to saistītos pasākumus-kā piemēram, grāmatu nodošana, konsultācijas un gatavošanās eksāmeniem.

Atstājiet komentāru