2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils pilsētas pašvaldība Lielās talkas dienā Mežaparkā stāda ķiršus (PAPILDINĀTS AR FOTO)

(Papildināta pirmā rindkopa un pievienots foto)

Jēkabpils pilsētas pašvaldība, ievērojot visus drošības noteikumus, šogad Lielās Talkas laikā 16.maijā stādīja ķiršus Mežaparka teritorijā, liecina informācija  Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājaslapā jekabpils.lv  Talkas dienā Mežaparkā, ievērojot distancēšanās noteikumus, pašvaldības pārstāvji iestādīja 35 saldos ķiršus. Ieraksts pašvaldības profilā sociālajā vietnē facebook vēsta: "Jēkabpils 350. jubilejas gadā tas ir kā labo domu vēstījums savai pilsētai par katru desmitgadi! Lai aug un priecē iedzīvotājus! Paldies Jēkabpils pakalpojumi , SIA „ Jēkabpils ūdens”, SIA „ Arborists” un ZS „ Liepas”."

Jēkabpils pilsētas pašvaldība informē: Talkosim pareizi

Ņemot vērā paaugstinātās drošības apstākļus un pašreiz noteikto sociālās distancēšanās aicinājumu, Lielā Talka šogad 16.maijā tiek organizēta, lielāku uzsvaru liekot uz individuālo talkošanu, kas nozīmē arī vairāk individuālo talkas vietu pieteikumu. Līdz ar to Lielā Talka aicina cilvēkus doties talkot šādi:

SOLO talkas: talkojiet vienatnē, pastaigājoties pa mežu vai gar jūru, sakopjot savas mājas apkārti;

DUO talkas: talkojiet divatā. Ja esat vienas mājsaimniecības pārstāvji”, tad talkojiet droši kopā, ja esat draugi vai paziņas, ievērojiet vismaz divu metru distanci;

ĢIMENES talkas: talkojiet visa ģimene kopā, bet ievērojiet, ka jums jābūt vienas mājsaimniecības pārstāvjiem.
 

Mūsu pienākums ir būt veseliem, pietiekami daudz laika pavadīt svaigā gaisā, kā arī saglabāt Latviju tīru un zaļu nākamajām paaudzēm.

Būsim piesardzīgi un atbildīgi! Ievērosim talkojot 2 metru distanci un citus valstī noteiktos ierobežojumus.

Foto: Jēkabpils/Facebook/ Jānis Lācis

Atstājiet komentāru