2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpilī, Ziemeļu ielā 1 pabeigti būvdarbi un izveidots stāvlaukums

Jēkabpilī, Ziemeļu ielā 1 pabeigti būvdarbi un izveidots stāvlaukums

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” informē, ka maija sākumā pabeigti būvdarbi Ziemeļu ielā 1, kur ilgstoši atradās neapdzīvota daudzdzīvokļu ēka, kas bija kļuvusi bīstama sabiedrības drošībai un bojāja Jēkabpils pilsētvides ainavu, informē SIA "Jēkabpils pakalpojumi" sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Kūlīte.

Daudzdzīvokļu ēkas grausta sadrupinātās konstrukcijas tika izvestas no teritorijas, kā arī izmantotas, lai aizbērtu būvbedri, kurā atradās ēkas pagrabstāvs. Darbu noslēdzošajā posmā teritorijā tika ierīkots šķembu seguma auto stāvlaukums Ķieģeļu mikrorajona iedzīvotāju vajadzībām un atsevišķās vietās uzbērta augu zeme.

Kā iepriekš ziņots, darbi būvobjektā tika uzsākti pagājuša gada nogalē – veikta ēkas demontāža, būvgružu drupināšana un pakāpeniska izvešana no teritorijas. 

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Guntars Leitāns skaidro:‘’Saskaņā ar noslēgto līgumu, darbus bija paredzēts pabeigt līdz šī gada 31.jūlijam, taču ņemot vērā, ka objekts atrodas blīvi apdzīvotā mikrorajonā, mēs mērķtiecīgi koncentrējām resursus un uzmanību, lai iespēju robežās samazinātu darbu pabeigšanas termiņu, un iedzīvotāji ātrāk varētu izmantot jaunizveidotā stāvlaukuma teritoriju savām vajadzībām.’’ Pamatojoties uz noslēgto līgumu ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību, kopējā līgumsumma ir trīsdesmit astoņi tūkstoši eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Atstājiet komentāru