2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī uzsākta skeitparka un trenažieru laukuma izbūve (FOTO)

Šonedēļ, no 21. aprīļa Jēkabpilī, Filozofu ielā 15, uzsākta skeitparka un āra vingrošanas, kā arī trenažieru laukuma izbūve. Šie objekti atradīsies līdzās pērn izbūvētajai Pump truck velotrasei, portālu Radio1.lv informēja Jēkabpils pilsētas sabiedrisko attiecību nodaļa.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps: “Pašvaldība turpina attīstīt šo teritoriju pilsētas centrā un darīs to arī turpmāk. Svarīgi, ka labiekārtojot un attīstot dažādus sporta veidus pilsētvidē, ir iespēja sniegt jauniešiem kvalitatīva brīvā laika pavadīšanas iespējas. “

Darbus objektā veic SIA „Jēkabpils pakalpojumi”. Uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Kūlīte informēja, ka tuvākajā laikā trenažieru laukumā veiks pamata sagatavošanas darbus. Laukumā plānoti bruģēšanas darbi un paredzēts uzstādīt specializētu gumijas segumu. Darbu noslēdzošajā posmā tiks uzstādīti vairāki āra trenažieri. Tāpat arī iepretim velotrasei tiks labiekārtots asfaltēts laukums skeitparka vajadzībām, kurā tiks uzstādītas vairākas konstrukcijas/rampas.  Līgumā paredzētās darbu kopējās izmaksas skeitparka laukuma izbūvei ir 63 tūkstoši eiro ar PVN, savukārt vingrošanas laukumam – 42 tūkstoši eiro ar PVN. Darbu izpildes termiņš ir šī gada 31.jūlijs.

Atstājiet komentāru