2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils dome iznomās telpas bijušajā justīcijas namā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam

Jēkabpils dome iznomās telpas bijušajā justīcijas namā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam

1.aprīļa ārkārtas Jēkabpils pilsētas domes sēdē dome nolēma nodot nomā un noslēgt nomas līgumu ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, par nedzīvojamo telpu nodošanu nomā Brīvības ielā 126, Jēkabpilī, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vajadzībām tiks iznomātas telpas ar kopējo platību – 316,5 kvadrātmetri. Nomas maksa par telpām būs 539,04 euro mēnesī.

Telpu lietošanas mērķis – neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģionālā centra Jēkabpils brigāžu atbalsta centra vajadzībām. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģionālais centrs plāno veikt telpu remontdarbus, lai nodrošinātu telpu atbilstību dienesta vajadzībām, izveidot nepieciešamo dušas telpu, kā arī ierīkot centralizēto siltā ūdens apgādi. Lēmumā noteikts, ka uz remonta laiku pašvaldība nomas maksu nepiemēros.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vajadzībām nomā tiks nodotas arī stāvvietas.

Dienestam atļauts uzstādīt operatīvā medicīnas transporta pieslēgumus. Nomas līguma termiņš ir līdz 2030.gada 31.decembrim ar tiesībām pagarināt Nedzīvojamo telpu nomas līgumu par telpu lietošanu.

Nedzīvojamās telpas, kuras tiek nodotas dienestam Brīvības ielā 126, tiks izmantotas Jēkabpils brigāžu atbalsta centra vajadzībām, lai nodrošinātu kvalitatīvu un savlaicīgu neatliekamo medicīnisko palīdzību (NMP) iedzīvotājiem pirms slimnīcas etapā notikuma vietā un transportēšanas laikā, kā arī lai organizētu un nodrošinātu nepārtrauktu gatavību sniegt NMP ārkārtas medicīniskajās situācijās.

Atstājiet komentāru