2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ārkārtējās situācijas laikā Jēkabpils pilsētas kapos bēru ceremonijas notiks tikai ārā

Ārkārtējās situācijas laikā Jēkabpils pilsētas kapos bēru ceremonijas notiks tikai ārā

Jēkabpils pilsētas kapu apsaimniekotājs SIA „Jēkabpils pakalpojumi” informē, ka, ievērojot Ministru kabineta rīkojumu par ārkārtējās situācijas izsludināšanu un tajā ietvertajiem ierobežojumiem, Jēkabpils pilsētas kapliča ir slēgta, informē SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Kūlīte.

Līdz ar to, līdzīgi kā citviet,  ārkārtas situācijas laikā Jēkabpils pilsētas kapsētā bēru ceremonijas turpmāk notiks tikai ārā.

Vēršam uzmanību, ka atbilstoši Ministru kabineta 29.martā pieņemtajiem grozījumiem rīkojumā “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”, turpmāk aizliegtas jebkādas reliģiskās darbības, kas veicamas pulcējoties, kā arī jebkādi privāti pasākumi, izņemot bēru ceremoniju noturēšanu ārtelpās, ja tiek ievērota savstarpējā divu metru distance starp personām un citi epidemioloģiskās drošības noteikumi.

Tāpat aicinām bēru ceremonijā piedalīties tikai tuvākos radiniekus. Attālākie radinieki, draugi un paziņas tiek aicināti nolikt ziedus un atvadīties no aizgājēja pēc oficiālās ceremonijas noslēguma, kad tuvinieki būs izklīduši.

Lai sazinātos ar Jēkabpils pilsētas kapu pārzini, zvanīt uz tālruņa numuru   20 027 341, vai sūtīt elektronisku vēstuli uz e-pasta adresi  kapi@jekpak.lv.

Aicinām cilvēkus būt atbildīgiem un ievērot valdības noteiktos drošības pasākumus, lai pasargātu sevi un apkārtējos.

Atstājiet komentāru