2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

SIA JK Namu pārvalde: Personīgā higiēna jāievēro arī koplietošanas telpās

SIA JK Namu pārvalde: Personīgā higiēna jāievēro arī koplietošanas telpās

SIA JK Namu pārvalde vēršas iedzīvotāji ar jautājumiem, kā viņiem sevi pasargāt no inficēšanās ar vīrusu Covid-19 daudzdzīvokļu māju koplietošanas telpās.

Namu pārvaldes apkopējas joprojām apzinīgi veic savu darbu, uzkopjot kāpņu telpas, taču jāņem vērā, ka daudzdzīvokļu mājās cilvēki mēdz nākt un iet visu diennakti, līdz ar to situācija mainās pa minūtēm un kontrolēt to ir faktiski neiespējami. Tāpēc visdrošāk ir ievērot personīgo higiēnu, jo  koplietošanas telpu dezinfekcijai šajā gadījumā ir tikai īslaicīgs efekts. Aicinām būt apzinīgiem un pēc šo telpu apmeklēšanas rūpīgi mazgāt rokas vai izmantot vienreiz lietojamos cimdus, ja nepieciešams tur uzturēties, savukārt šķaudīšanas un klepošanas gadījumā aizsegt muti ar papīra dvieli , pēc tam izmetot to atkritumu maisā vai tvertnē. Turklāt iesakām arī vēdināt telpas.

Jāpiebilst, ka, izejot no dzīvokļa, jūs pieskarieties neskaitāmam daudzumam dažādu priekšmetu, par kuru tīrību var tikai zīlēt kafijas biezumos. Esiet piesardzīgi, nelaiziet pirkstus, neberzējiet acis un izvairieties no roku tuvināšanas degunam! Būsim atbildīgi, jo, sargājot paši sevi, jūs sargājiet arī savus līdzcilvēkus!

Atgādinām, ka līdz 14.aprīlim Namu pārvalde klientus pieņem attālināti. Ja nepieciešams sazināties ar mūsu speciālistiem, aicinām rakstīt uz e-pastu info@jknp.lv vai zvanīt 65231206 (administrācija), 65235906 (Jēkabpils iecirkņa ēku pārziņi), 65221153 (Krustpils iecirkņa ēku pārziņi), 65234767 (norēķini), 65232402, 29406016 (avārijas dienests).

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-1/1)

  • Alīna
    27.03.2020 17:03
    Būtu labi, ja Jēkabpils pakalpojumi vai Nāmu pārvalde būtu raduši iespēju iznest iedzīvotājiem atkritumus droši. Jo šobrīd rokturus, mājiņās kur stav miskastes, aiztiek visa māja, ja kapņu telpās rokturus izmanto tikai cilvēki tur dzīvojošie, tad pie miskastes mājiņu rokturīšiem tiek visa māja. Piemērām Nameja ielā.

Atstājiet komentāru