2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aivars Kraps:Multifunkcionālā halle ir pilsētai nozīmīgs projekts. Mēs gribam redzēt veselu un sportisku jauno paaudzi

Šonedēļ Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, vietniece Kristīne Ozola, Pilsētvides departamenta direktors Raits Sirmovičs  kopā ar medijiem un objekta būvnieka pārstāvi SIA “LC Būve” valdes locekli Sandi Dzērvīti, būvuzraugu Jāni Rikteru klātienē apskatīja Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles būvdarbu gaitu, informē pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

"Šis ir pilsētai ārkārtīgi nozīmīgs projekts. Mēs gribam redzēt veselu un sportisku jauno paaudzi. Pilsētnieki lepojas ar mūsu profesionālajām volejbola un basketbola komandām, spēcīgajiem futbola un handbola spēlētājiem. Vēlamies maksimāli atbalstīt savus sportistus un radīt stabilu pamatu, lai kļūtu par reģiona centru arī sporta jomā. Multifunkcionālā halle būs lieliska dāvana pilsētai 350. dibināšanas gadadienā," tā Aivars Kraps.

Šobrīd objektā turpinās grīdas virskārtu betonēšana, ledus arēnas grīdas sagatavošanas darbi un iekšdarbi telpām, kā arī inženierkomunikāciju izbūve. Tuvākajā laikā tiks sākti arī iekštelpu apdares darbi. Objekta plānotie būvdarbi rit noteiktajā termiņā.

Noslēdzot objekta apskati,  S. Dzērvītis uzsvēra, ka Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles būvniecības procesa realizēšanā maksimāli nodarbināti vietējie apakšuzņēmēji un iegādāta Jēkabpilī ražotā produkcija, piemēram, metāla konstrukcijas, Jēkabpilī ražoti betonēšanas materiāli. 

Halles būvniecību plānots pabeigt līdz  jūlijam. Projektu īsteno: A/S “PANEVĖŽIO STATYBOS TRESTAS”, SIA “ARMS group” un SIA “LC Būve”. Projekta kopsumma paredzēta  13 894 359, 00 EUR (ar PVN) apmērā, no tā  pašvaldības līdzfinansējums 211 485,00 EUR, aizņēmums no Valsts kases  12 082 874,00 EUR un 1 600 000,00 EUR valsts finansējums no Izglītības un zinātnes ministrijas.

Foto: Radio1.lv un Jānis Lācis

Atstājiet komentāru