2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī daudzdzīvokļu namu mikrorajonos patvaļīgi tiek iezīmētas stāvvietas zaļajā zonā

Jēkabpilī daudzdzīvokļu namu mikrorajonos patvaļīgi tiek iezīmētas stāvvietas zaļajā zonā

Jēkabpils pilsētas pašvaldības teritorijā pēdējās nedēļas laikā konstatēti vairāki gadījumi, kad daudzdzīvokļu namu mikrorajonos tiek patvaļīgi iezīmētas stāvvietas zaļajā zonā, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Autovadītāji tiek maldināti par iespēju novietot auto stāvēšanai zaļajā zonā. Informējam, ka apstāšanās un stāvēšana zaļajā zonā ir aizliegta. Par autotransporta novietošanu zaļajā zonā, transportlīdzekļa vadītājs tiek saukts pie administratīvās atbildības.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina autovadītājus nepārkāpt ceļu satiksmes noteikumus un nenovietot transportlīdzekļus zaļajā zonā, kā arī ziņot, zvanot uz pašvaldības bezmaksas tālruni +371 80205008 vai rakstot ziņu whatsapp aplikācijā tālr. +371 20002942, ja tiek novērota patvaļīga stāvvietu marķēšana.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-1/1)

  • Marta
    24.01.2020 14:53
    Viss jau sākas ar to, ka pašvaldības policija saliek sodus mašīnām, kas noparkotas un trotuāra maliņas, jo pilsētas pašvaldība nevar ierīkot pilnvērtīgas stāvvietas pie daudzdzīvokļu mājām. Faktiski pie Auseklīša 15 ir neliela kabatiņa ar vietu 4 mašīnām. Mājā ir 45 dzīvokļi un diez vai tikai 4 cilvēkiem šajos dzīvokļos ir mašīnas. Mūsdienās vienai ģimenei mēdz būt 2 un vairāk...

Atstājiet komentāru