2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils domes deputāte Signe Bērziņa ieguvusi darbu pašvaldībā

Jēkabpils domes deputāte Signe Bērziņa ieguvusi darbu pašvaldībā

Jēkabpils pilsētas domes neatkarīgā deputāte Signe Bērziņa pieņemta darbā Jēkabpils pilsētas pašvaldības Attīstības un investīciju nodaļā kā projektu vadītāja.

Tiekoties ar Jēkabpils domes vadību preses konferencē, masu mediju pārstāvji jautāja vai šajā situācij;a neveidojas interešu konflikts. Jēkabpils mērs Aivars Kraps sacīja, ka juristi skatījuši šo jautājumu un konfliktu nesaredz. Aivars Kraps piebilda, ka Signei Bērziņai ir amatam atbilstoša, laba izglītība, vienīgi neesot darba pieredzes. Taču tā ir iegūstama strādājot. Ar Signes Bērziņas pieņemšanu Attīstības un investīciju nodaļā brīva ir vairs tikai viena vakance.

Jau ziņots, ka  Signe Bērziņa, kas Jēkabpils pilsētas pašvaldībā ievēlēta no partijas KPV LV un par deputāti kļuva pēc tam, kad Saeimā tika ievēlēts Kaspars Ģirģens, šī gada maijā paziņoja, ka izstājas no KPV LV. Savā paziņojumā deputāte rakstīja, ka lēmums izstāties no KPV LV ir izsvērts un viņa uzskata, ka  “vieglāk un savai personiskajai pārliecībai par balsojumiem pilsētas domes sēdēs atbilstošāk būs darboties kā pie partijām nepiederošai deputātei.”  Patlaban Signe Bērziņa Jēkabpils domē ir kā neatkarīgā deputāte.

Komentāri (0-1/1)

  • lūsis
    12.12.2019 09:08
    Signe turies, veiksmi darbā!

Atstājiet komentāru