2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kāpņu telpās Jēkabpilī, Viesītes ielas 18.mājā - jauni radiatori

Kāpņu telpās Jēkabpilī, Viesītes ielas 18.mājā - jauni radiatori

Jēkabpilī, Viesītes ielas 18.mājas kāpņu telpās nomainīti radiatori (attēlā). Darbi sākās pirmdien un beidzās ceturtdien.

SIA JK Namu pārvalde inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs informē, ka darbus veica Namu pārvaldes speciālisti. Daudzdzīvokļu māju koplietošanas telpās Viestura ielā 38a un 14b, Nameja 30, Bebru 27 un Viesītes ielā 51 jaunus radiatorus mūsu darbinieki uzlika šoruden. Darbi veikti, izmantojot māju uzkrājumos esošos līdzekļus.
    
Jaunie radiatori kāpņu telpas padara ne tikai siltākas, bet arī vizuāli pievilcīgākas un mājīgas. Jāpiebilst, ka aukstums var nelabvēlīgi ietekmēt ēkas konstrukciju, radot ārsienu caursalšanu un tālāk arī plaisāšanu. Koplietošanas telpās var parādīties mitrums, uz sienām - pelējums. Aukstuma dēļ cieš mājas iedzīvotāji, īpaši pirmo stāvu iemītnieki, jo kāpņu telpa paņem daļu siltuma no viņu mitekļiem.
 
Namu pārvalde atzinīgi novērtē iedzīvotāju vēlmi dzīvot sakārtotā vidē un aicina būt aktīviem un lemt par savu māju uzturēšanu un remontiem. Sakārtotā vide, kurā strādāt, atpūsties un dzīvot, kalpos gadiem ilgi!


SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-1/1)

  • iedzīvotājs
    06.12.2019 13:16
    Pirms gadiem 15 Viesītes ielā 47 kāpņu telpās noņēma visus radiatorus. Un tagad pēc gadiem radiatori atpakaļ jāliek par māju uzkrājumiem. Pēc taisnības namu pārvaldei tie jāliek atpakaļ par saviem līdzekļiem. Kāpēc visam jānotiek kā muļķu zemē

Atstājiet komentāru