2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jaunais Jēkabpils pilsētas mākslinieks darbu sāks janvārī

Jaunais Jēkabpils pilsētas mākslinieks darbu sāks janvārī

Jaunais Jēkabpils pilsētas vecākais ainavu arhitekts jeb kā iepriekš šis amats saucās – mākslinieks, darbu sāks no 2020.gada 2.janvāra.

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis sacīja, ka konkursā uz šo amata vietu pieteicās pieci spēcīgi pretendenti un bijusi liela konkurence. Izvērtējot visu kandidātu plusus un mīnusus, visvairāk punktu ieguvis un amatam izvēlēts Jānis Vagoliņš.

Guntars Gogulis sacīja, ka jaunais pilsētas ainavu arhitekts darbu sāks no nākamā gada janvāra, jo šobrīd saistībā ar gada nogales pasākumiem jau visi darbi esot izdarīti.

Jānis Vagoliņš ir no Jaunkalsnavas, bet savulaik Jēkabpilī ieguvis vidējo izglītību. Viņam ainavu arhitektūrā ir pieredze gan Latvijas lielos uzņēmumos galvaspilsētā, gan arī uzņēmumos Igaunijā un Vācijā.

Guntars Gogulis piebilda, ka pašvaldībai darba līgums ar Jāni Vagoliņu vēl neesot parakstīts, bet tuvākajā laikā tas tikšot izdarīts, jo viņš ir devis savu piekrišanu nākt un strādāt Jēkabpilī.

Jau ziņots, ka ainavu arhitekta jeb pilsētas mākslinieka vakance radās, jo oktobrī atlūgumu iesniedza līdzšinējā pilsētas māksliniece  Sintija Pastare. 

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru