2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī nākamajā gadā plāno veikt vairāku pilsētas ielu asfaltēšanu

Plānojot nākamā gada pilsētas budžetu, šodien Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps sasauca sanāksmi ar atbildīgajiem speciālistiem, lai runātu par pilsētas ielu tīkla sakārtošanu, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabioedrisko attiecību nodaļa.

Pēc darba sanāksmes domes priekšsēdētājs devās apsekot klātienē pilsētas ielas, lai varētu vērtēt kurās nākamajā gadā būtu iespējams veikt asfaltēšanas darbus.

Pēc ielu apsekošanas A. Kraps akcentēja: “Manā redzeslokā šodienas darba kārtībā bijā tās pilsētas ielas, kurās jau uz šodienu ir saliktas visas komunikācijas un nākamajā gadā var veikt ielu sakārtošana ar asfalta segumu. Šobrīd asfalta seguma izbūvei esmu iezīmējis sekojošas ielas: Ābeļu, Liliju, Līvānu, Ļaudonas, Medņu, Pilskalna, Straumes, Kaļķu, Dzirnavu, Tīruma, Kurzesmes ielas, kā arī Viestura ielas posms virzienā no Neretas ielas līdz Mežaparkam.

Šīs ielas atkāroti vēl atbildīgie speciālisti vērtēs un dos savu atzinumu. Plānoju, ka jau uz šī gada budžeta veidošanu nākšu klajā ar plānu pilsētas ielu segumu prioritātēm 2020.-2026.gadam.”

Atstājiet komentāru