2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpils Mežaparkā realizē iedzīvotāju ideju – izveido atpūtas vietas (FOTO)

Jēkabpils Mežaparkā pie  Radžu ūdenskrātuves no Zīriņu ielas līdz veikparkam notiek darbi pie iedzīvotāju iniciatīvas konkursa idejas realizācijas. Tiek veikta atpūtas iespēju pilnveidošana Mežaparkā, izveidojot grila vietas. Kopumā plānots izveidot četras atpūtas vietas, liecina Jēkabpils pilsētas pašvaldības publicētā informācija sociālajā vietnē Facebook.

Jau ziņots, ka pašvaldība jūlijā aicināja iedzīvotājus iesūtīt idejas pilsētas publiskās teritorijas labiekārtošanai par kopējo summu 10 tūkstoši eiro. Konkursam var ēja pieteikt objektus, kuru būvniecība varētu tikt īstenota Jēkabpilī, uzlabojot apkārtējo vidi, piemēram, publiski pieejamu atpūtas un sabiedrisko zonu, kā arī kultūrvēsturisku objektu atjaunošana un labiekārtošana; publiski pieejamu bērnu rotaļu, sporta un aktīvās atpūtas objektu izveide un pilnveidošana vai jaunu vides objektu izveide. 

Pēc žūrijas vērtējuma, sabiedrībai balsošanai tika nodoti trīs labākās idejas - Mežaparkā (pie tiesnešu mājas) esošā kalna drošības uzlabošana; Atpūtas iespēju pilnveidošana, izveidojot lapenes, grila un telts vietas pilsētas teritorijā un Āra tenisa galdu uzstādīšana pilsētā.

Iedzīvotāju balsojumā vislielāko atsaucību guva ideja - Atpūtas iespēju pilnveidošana, izveidojot lapenes, grila un telts vietas pilsētas teritorijā.

FOTO: Jēkabpils pilsētas pašvaldība

Komentāri (0-1/1)

  • Janis
    23.10.2019 11:50
    Jauki, bet mangals ir nepareizaa dziluma, normali izcept tik dzila mangalaa nav iespejams ja vien neiegruz maisu ar oglem.. Galdi ar asiem metala sturiem, zinot musu jaunatni, kadam tas var slikti beigties. Galigi garam

Atstājiet komentāru