2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

SIA “JK Namu pārvalde” daudzdzīvokļu mājās maina radiatorus un kanalizācijas tīklus

Lai iedzīvotāji savās mājās justos droši un ērti, SIA JK Namu pārvalde daudzdzīvokļu ēkās turpina sakārtot inženierkomunikācijas tīklus, kā arī maina radiatorus.

Bebru ielas 31.mājas pagrabā SIA „Ūdens Rīgai” šomēnes sāka mainīt kanalizācijas tīklus no akas līdz stāvvadiem. Pie mājas notiek rakšanas darbi, pēc kuriem atjaunos gan zālāju, gan betona apmali. SIA JK Namu pārvalde inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs stāsta, ka līdz oktobra beigām jaunajiem kanalizācijas tīkliem jābūt darba kārtībā. Savukārt noslēgumam tuvojas kanalizācijas nomaiņa Draudzības alejā 19, kur darbi sākās šomēnes un tos veic SIA „Erbauer group”.

Drīzumā visās sešās kāpņu telpās Viestura ielas 38a.mājā būs jauni radiatori, kurus uzstādīs Namu pārvaldes speciālisti. Viesītes ielas 51.mājā līdz oktobra vidum radiatori nomainīti divās kāpņu telpās, līdz ar to kļuvis siltāk, ko īpaši izjūt apakšējo stāvu iemītnieki. Jāpiebilst, ka auksta kāpņu telpa rada lielākus siltuma zudumus, aizplūstot tam caur dzīvokļu sienām, turklāt var ciest arī pašas ēkas konstrukcija, caursalstot un plaisājot ārsienām, kā arī līdz ar mitrumu ieviešoties pelējumam. 

Arī Celtnieku ielas 17a.mājā šoruden veikti būtiski ieguldījumi: uzliktas jaunas lietus kanalizācijas caurules (vēl jāveic apdare), kā arī nomainīt radiatori. 

Jāpiebilst, ka visi minētie darbi veikti, izmantojot konkrēto māju uzkrājumus. Līdz ar to cilvēki ieguvuši sakārtotu vidi, kurā strādāt, atpūsties un dzīvot!


SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru