2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

No 10.oktobra noteiktas satiksmes izmaiņas Jēkabpilī, Zīlānu ielā

No 10.oktobra, satiksmei būs slēgts Slimnīcas ielas pieslēgums Zīlānu ielai, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Būvniecības nodaļas ceļu būvinženieris Edgars Dobelis.

Izmaiņas noteiktas, lai varētu veikt pārbūves darbus Zīlānu ielas posmam no Slimnīcas ielas līdz Ķieģeļu ielai. Sabiedriskais transports tiks virzīts pa Zīlānu ielu, savukārt atsevišķie reisi līdz Jēkabpils 3.vidusskolai kursēs pa Ķieģeļu, Rēzeknes un Slimnīcas ielu.

Nokļūšanai uz Jēkabpils 3.vidusskolu iedzīvotāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu pa Rēzeknes ielu vai Ķieģeļu ielu.

Radio1.lv 10.oktobrī no rīta novēroja, ka noteiktās izmaiņas nebija pamanījuši daļa cilvēku, kas izmanto pilsētas sabiedrisko transportu un pilsētas 3. un 8.maršruta autobusus gaidīja pieturvietās, kas atrodas Rēzeknes ielā, lai gan pieturvietās ir izvietota informācija par satiksmes izmaiņām. Piestājot 8.maršruta autobusam Zīlānu ielā pietrurvietā "Ķieģeļu iela" pulksten 8.40, uzņemot pasažierus un turpinot ceļu, dzelzceļa pārbrauktuves dēļ autobusam nācās gaidīt līdz varēs turpināt maršrutu. Šajā brīdī pieturvietā Rēzeknes ielā stāvošie pasažieri pamanīja autobusu un skrēja lejā no kalna uz Zīlānu ielu, lai pagūtu uz vēlamo reisu. Tādu cilvēku bija vairāk kā desmit. Jāizteic atzinība SIA "Jēkabpils autobusu parks" šoferim, kurš, atveroties dzelzceļa pārbrauktuvei, neturpināja ceļu, bet sagaidīja visus pasažierus, kas nebija pamanījuši izmaiņas, jo to vidū bija dažāda vecuma cilvēki, arī gados vecāki, kas nevar ātri skriet, lai noķertu autobusu.

Atstājiet komentāru