2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Atjaunots nozagtais un sabojātais rotaļu laukuma aprīkojums Jēkabpilī, Bebru ielā

Atjaunots nozagtais un sabojātais rotaļu laukuma aprīkojums Jēkabpilī, Bebru ielā

Jēkabpilī, Bebru ielas mikrorajonā konstatēts, ka rotaļu laukuma slidkalniņam nozagts jumts. Namu pārvaldes speciālisti uzlikuši jaunu.

SIA JK Namu pārvaldes ražošanas daļas vadītājs Ingus Geistarts stāsta: to, ka rotaļu laukumam nodarīti bojājumi, Namu pārvaldes darbinieki konstatēja, veicot apgaitu. 

Kopš pagājušā gada aprīļa pilsētas 30 rotaļu laukumus (tajā skaitā mini sporta laukumus) apsaimnieko SIA JK Namu pārvalde.

Diemžēl gandrīz katru dienu saņemam informāciju par to, ka tie tiek bojāti. Tā, piemēram, Kena parka batuts tiek labots tik bieži, ka pēc kārtējās atjaunošanas to paredzēts pārvietot uz citu rotaļu laukumu, kura apmeklētāji prastu gan atpūsties, gan novērtēt otra darbu.

Atgādinām, ka apsaimniekotājs ir atbildīgs par to, lai rotaļu laukumos valdību kārtība, savukārt iedzīvotāju pienākums ir saudzīgi lietot rotaļu laukuma aprīkojumu un vērsties pret ikvienu, kurš to bojā. Šādos gadījumos aicinām būt aktīviem, nestāvēt malā un aizrādīt, un, ja nepieciešams, vērsties policijā, lai pārkāpēju sauktu pie atbildības. Krimināllikums par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Par pārkāpumiem aicinām ziņot Valsts policijas pa tālruni 110 vai Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas dežūrdaļai pa tālruni 65283888.

Tikai kopā mēs varam sakārtot savu vidi!


SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru