2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Pašvaldība apmaksās Jēkabpils Valsts ģimnāzijas vidusskolēniem auto vadīšanas apmācības teorijas kursu

Pašvaldība apmaksās Jēkabpils Valsts ģimnāzijas vidusskolēniem auto vadīšanas apmācības teorijas kursu

Jēkabpils pilsētas pašvaldība 2019./2020. mācību gadā piedāvās Jēkabpils Valsts ģimnāzijas vidusskolēniem bez maksas apgūt B kategorijas auto apmācības teorijas kursu, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola šo priekšlikumu bija iesniegusi izskatīšanai Jēkabpils pilsētas domes Attīstības un tautsaimniecības komitejā. Priekšlikums tika atbalstīts un plānots, ka nākamajā mācību gadā Jēkabpils Valsts ģimnāzijas 10.-12.klašu audzēkņi varēs bez maksas apgūt B kategorijas auto apmācības teorijas kursu.

Domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola uzsver: “Pilsētas domes vadība kā vienu no savas darbības prioritātēm ir izvirzījusi atbalstu ģimenēm ar bērniem. Arī šis būs atbalsts ģimenēm, kas atvieglos ģimenes budžetu un motivēs jauniešus iegūt autovadītāja tiesības  un kļūt konkurētspējīgiem darba tirgū. Tuvākajā laikā Jēkabpils Valsts ģimnāzijas vadība veiks cenu aptauju un tiks izvēlēts pakalpojuma sniedzējs.”

Iecere par auto apmācības teorijas kursa apgūšanu sākotnēji tiks realizēta Jēkabpils Valsts ģimnāzijā. Izvērtējot jauniešu aktivitāti un sasniegtos rezultātus kursa apguvē un B kategorijas vadītāja apliecības iegūšanā, dome diskutēs par iespēju realizēt ieceri par  auto apmācības teorijas kursa apgūšanu arī citās Jēkabpils vidusskolās, ņemot vērā pašvaldības budžeta iespējas.

Komentāri (0-3/3)

  • Zane
    26.07.2019 18:10
    Varbūit mācīties auto teoriju uz ģimnāziju var iet arī skolēni no citām skolām, ja ir liela interese????
  • Karla
    16.07.2019 12:15
    Tas jau nav normāli,ka šiem skolēniem no JVĢ tiks nodrošināta tāda iespēja,bet no citĀM SKOLĀ NĒ! Interesanti kāpēc? JVĢ nauda atradās, a uz citām skolām skatīsies! Ar ko JVĢ atšķiras no citām Jēkabpils skolām?? NE AR KO!!!! Debīlie!
  • Meh
    12.07.2019 21:15
    Jāpārstāj diskriminēt Jēkabpils 3.vidusskola

Atstājiet komentāru