2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī uzlabo apkures un kanalizācijas sistēmu

SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotajās Draudzības alejas mājās nr.8 un 10 notiek apkures sistēmu remonts, savukārt Jaunajā ielā 34 remontē kanalizāciju.

Namu pārvaldes inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs stāsta, ka abu Draudzības alejas māju pagrabos kopš jūlija sākuma maina apkures tīklus un atjauno siltumizolāciju. Tīklus maina no siltummezgla līdz stāvvadiem, nokrāsojot un izolējot. Darbus veic SIA „Erbauer group”, un tos paredzēts beigt septembrī.

Aktīvs darbs noris arī Jaunajā ielā 34, kur pagrabā no akas līdz stāvvadiem SIA „Ūdens Rīgai” 8.jūlijā sāka mainīt kanalizācijas tīklus. To plānots darīt arī mājās Bebru ielā 9 un 31, Viesītes 41 un 47, Viestura 26 un 38c, Celtnieku 19, Nameja 26a, Palejas 9, K.Skaubīša 14 un Draudzības alejā 19. Paredzēts, ka darbi tiks paveikti līdz novembrim.

Lai darbi ritētu raitāk, lūgums māju remontu laikā iedzīvotājiem nodrošināt piekļuvi saviem pagrabiem. Tāpat iespējami ūdens apgādes traucējumi. Aicinām būt saprotošiem, jo gan apkures, gan kanalizācijas tīkli ir nolietojušies, līdz ar to mēdz notikt avārijas. Tāpēc, lai iedzīvotāji savās mājās justos droši, nepieciešams veikt remontu.  


SIA JK Namu pārvalde


Foto:

Jaunās ielas 34.mājas pagrabā maina kanalizācijas tīklus 

Plānots, ka līdz septembrim būs saremontēta apkures sistēma un atjaunota siltumizolācija Draudzības alejas 8.un 10.māja

Atstājiet komentāru