2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Konkursā uz Jēkabpils slimnīcas valdes amatiem pieteikušies deviņi pretendenti

Konkursā uz Jēkabpils slimnīcas valdes amatiem pieteikušies deviņi pretendenti

Šonedēļ noslēdzās pieteikšanās uz Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes locekļu amatiem. Kā ziņots vakantas ir divas amata vietas.

Sarunā ar Radio1.lv , Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, sacīja, ka pieteikušies deviņi pretendenti no dažādām Latvijas pilsētām – Rīgas, Rēzeknes, kā arī Jēkabpils. No Jēkabpils pieteikušies divi pretendenti. Visi kandidāti atbilstot konkursa nosacījumiem, jo ir ar medicīnisko izglītību. Pretendenti līdz šim strādājuši par ārstiem, slimnīcu vadītājiem, slimnīcu apakšstruktūru vadītājiem vai laboratoriju vadītājiem. 

Aivars Kraps sacīja, ka viņu vidū esot arī viens mediķis ar Latvijas sabiedrībā labi zināmu vārdu. Jautāts, vai uz valdes locekļu amatiem pieteikušies vairāk kungi vai dāmas, Jēkabpils mērs sacīja, ka vairāk ir daiļā dzimuma pārstāvju.

Aivars Kraps sacīja, ka apmēram divu nedēļu laikā tikšot uzklausīti visi pretendenti un pieņemts lēmums, kas strādās Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdē. Tā kā visi kandidāti atbilstot konkursa nosacījumiem, izvēle kritīšot uz tiem diviem, kuri piedāvās labāko slimnīcas attīstības vīziju.

Komentāri (0-1/1)

  • Slima
    06.07.2019 18:06
    Cerams, ka tas nav Danevičs

Atstājiet komentāru