2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Konkursā uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdi pagaidām nav pieteicies neviens pretendents

Konkursā uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdi pagaidām nav pieteicies neviens pretendents

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, trešdien tiekoties preses konferencē ar žurnālistiem sacīja, ka pagaidām vēl nav pieteicies neviens pretendents izsludinātajā konkursā uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatiem.

Konkurss noslēgsies nākamnedēļ 2.jūlijā. Aivars Kraps piebilda, ka šāda situācija bažas neraisa, jo pieredze liecinot, ka uz konkursā izsludinātiem amatiem nereti pretendenti piesakās pēdējā brīdī.

Jau ziņots, ka pretendentiem izvirzītas vairākas prasības, tajā skaitā arī akadēmiskā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnas vai veselības zinātņu nozarē; valsts valodas zināšanas; angļu valodas zināšanas tādā apjomā, kas ļauj lasīt un saprast drukātu tekstu, sagatavot rakstisku tekstu, uzturēt dialogu, orientēties profesionālajā terminoloģijā. Tāpat arī tiek prasīta pieredze vadošā amatā. Pretendentiem jābūt arī ar nevainojamu reputāciju, kā arī izpratnei un zināšanām par medicīnas pakalpojumu sniegšanas kārtību.

Tāpat arī vēstīts, ka šī gada 14.jūnijā no amata tika atstādināts līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Gvido Liepiņš, savukārt valdes locekle Inna Gellere ir iesniegusi atlūgumu un darba attiecības pārtrauks 23.jūlijā.

Atstājiet komentāru