2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Pirmdien Jēkabpils sabiedriskā maršruta autobusi kursēs pa Ledus ielu

Pirmdien Jēkabpils sabiedriskā maršruta autobusi kursēs pa Ledus ielu

Pirmdien, 17.jūnija Jēkabpils pilsētas maršruta autobusi kursēs pa Ledus ielu un griezīsies riņķī pie Zvejnieku ielas līdzās Bebru ielas mikrorajonam, jo būvdarbu dēļ būs slēgta Kļavu iela posmā zem gaisa tilta, informē SIA "Jēkabpils autobusu parks". Savukārt turpmāk, no 18.jūnija līdz 30.jūnijam pa ierasto maršrutu. Savukārt no jūlija atkal tiks slēgta iespēja pārvietoties pa Kļavu ielu zem gaisa tilta, bet par to tiks ziņots atsevišķi.

Pilsētas maršruta autobusi, kas kursē no poliklīnikas virzienā uz staciju, uzņems pasažierus pieturvietā “Bebru iela”, tad griezīsies riņķī un brauks pa Bebru ielu atpakaļ līdz Neretas ielai un tālāk pa Ledus ielu līdz Vienības ielas aplim un augšā uz tiltu pār Daugavu. Savukārt pilsētas maršruta autobusi, kas brauks no Krustpils puses, satiksmes aplī Vienības ielā brauks pa Ledus ielu, dosies līdz pieturvietas “Bebru iela” un griezīsies riņķī, lai dotos tālāk pa maršrutu kā ierasts.

Sabiedriskā transporta pietura no Kļavu ielas (pie DUS VIADA) tiek pārvietota uz Ledus ielu pie Autoostas. Apbraucamais ceļš tiks izmantots arī Sabiedriskā transporta kustībai pretējā virzienā. Pasažieru uzņemšana pieturā “Bebru iela” Krustpils virzienā – pieturā Bebru mikrorajona pusē. Pasažieru uzņemšana pieturā “Bebru iela” poliklīnikas virzienā – pieturā veikala DEPO pusē.

Jau ziņots, ka saistībā ar Neretas ielas jeb tā dēvētā apbraucamā ceļa pārbūvi, kas tiek veikta projektā "Jēkabpils pilsētas infrastruktūras sasaiste ar TEN-T tīklu", tiek pārbūvēts Neretas ielas posms no rekonstruētā posma pie tilta pār Daugavu līdz gājēju pārejai, kas aprīkota ar luksoforu.

Atstājiet komentāru