2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Atjaunotie balkoni un lodžijas māju „atdzīvina” un padara drošāku

Vairākās SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotajās daudzdzīvokļu mājās noslēgušies lodžiju un balkonu atjaunošanas darbi.

Namu pārvaldes galvenais inženieris Jānis Antonovs informē, ka atjaunotas lodžijas Viesītes ielā 39, Celtnieku 11, K.Skaubīša 14 un Madonas 28a, kā arī balkoni Viesītes ielā 41, Slimnīcas 2 un Dārzu 4. Pēc lodžijas un balkona veco ekrānu demontāžas uzlikti jaunie ekrāni, saremontētas margas (tās metinātas, nostiprinātas, notīrītas un nokrāsotas). Šobrīd atjauno balkonus Celtnieku ielā 9. Darbus veic uzņēmums „JuN” un SIA, "ERBAUER GROUP".

Pēc balkonu un lodžiju atjaunošanas mājas kļuvušas vizuāli pievilcīgākas un drošākas to iedzīvotājiem! Tāpēc aicinām būt aktīviem un lemt, ko remontēt un kā uzturēt savu ēku!


SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-2/2)

  • Juris
    30.05.2019 11:18
    Raksta virsrakstā ieviesusies neprecizitāte - "rannila" aplikta pa perimetru nekādi nepaaugstina drošību. Tas ir tāpat kā autiņam nevis nopirkt jaunas riepas nodilušo vietā, bet uzlikt smukas dekoratīvās uzlikas uz diskiem. Turklāt "ekrāni" aplikti visapkārt balkonam neatstājot nevienu spraudziņu. Pagrabs ne balkons. Padomju laiku inženieri un projektētāji nezin kāpēc par to iedomājās. Protams, var tiekt - a ko tad negājāt pirms tam uz Namu pārvaldi. Elementāri. Ja nav kopsapulces vairākuma (nereāls pasākums), tad NP pati ir tiesīga veikt viņuprāt vajadzīgos darbus. Nu OK, viss ir forši. Lai tā būtu. Tikai kāpēc nevarētu tos darbus veikt prātīgi nevis tikai "apsaimniekot naudas plūsmas". Rannila ar kniedēm piekniedēta pie plakandzelža katrā otrajā vilnī. Pie mazākās vibrācijas (vējš, staigāšana pa balkonu) nepiekniedētais vilnis sitas pret plakandzelzi radot ļoti patīkamu skaņu:) Par to, ka stulbie padomju inženieri bija padomājuši neaizklāt vienu balkona galu ar ekrāniem, nenolaist ekrānus tik zemu atstājot spraudziņu. Skaidrs, ka balkonu apdrupušais betons izskatās slikti (ahoi, estēti), tāpēc vajag aizlikt kaut ko priekšā. Nu un skaidrs, ka vajadzēja nogriezt puķu kastu stiprinājumus. Man jau tās puķes diezgan vienaldzīgas, bet, ja pirms remonta turpat pie visiem balkoniem bija puķes, tad tagad varbūt kādu var atrast (ahoi, estēti!). Te nav runa no sērijas "viss ir slikti", bet kāpēc kaut ko darot kaut nedaudz nepieslēgt galvu procesam.
  • Iedzīvotājs
    28.05.2019 16:08
    Vecu dzelzi par jaunu neuztaisīt agri vēlu lūzīs tāpat

Atstājiet komentāru