2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aicina jēkabpiliešus saudzīgi lietot rotaļu laukumu aprīkojumu

Aicina jēkabpiliešus saudzīgi lietot rotaļu laukumu aprīkojumu

SIA JK Namu pārvalde apsaimniekošanā ir 31 rotaļu laukums Jēkabpilī, un pārvaldes speciālisti regulāri tos apseko, lai novērstu bojājumus un uzturētu kārtību, kā arī atjauno smiltis smilšu kastēs.

Namu pārvaldes ražošanas daļas vadītājs Ingus Geistarts stāsta, ka, sākoties siltam laikam un jaunajai paaudzei arvien biežāk uzturoties rotaļu laukumos, regulāri tiek saņemta informācija par bojājumiem (lielākoties bojā koka konstrukcijas), kas arī iespējami ātri tiek novērsti. Informāciju Namu pārvaldes speciālisti iegūst gan no iedzīvotājiem, gan veicot apskates. Ziemas mēnešos, kā piebilst Ingus Geistarts, būtiski bojājumi laukumos nav konstatēti. 

Atgādinām, ka apsaimniekotājs ir atbildīgs par kārtību rotaļu laukumos, savukārt iedzīvotāju pienākums ir ne tikai saudzīgi lietot tā aprīkojumu, bet arī vērsties pret katru, kurš to bojā. Par pārkāpumiem aicinām ziņot Valsts policijai pa tālruni 110 vai Jēkabpils pilsētas Pašvaldības policijas dežūrdaļai pa tālruni 65283888. 

Par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu paredzēta kriminālatbildība: brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīgu brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods. Par apkārtnes piegružošanu fiziskajām personām draud administratīvā atbildība: naudas sods no septiņdesmit līdz tūkstoš eiro.

Atgādinām – tikai kopā mēs varam sakārtot savu vidi!


Foto: Bērnu iecienīta atpūtas vieta ir Kena parka rotaļu laukums.


SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-2/2)

  • Māmiņa
    05.05.2019 07:30
    Saudzēt protams vajag un to darām. Taču zinot, ka bērni rotaļas aktīvi, ir kustīgi varbūt jādomā, ka rotaļu laukumi jābūvē no gana izturīgāka materiāla nekā krāsotas finiera plāksnes...
  • Zina
    03.05.2019 13:27
    Celtnieku raj.laukuminu vajadzetu apsekot.No slitkalnina berni skabargas rokas dzen.Un krasas nolobijusas.Laukumins ar zali noaudzis neviens tam nekadu uzmanibu nevelta.Smiltis ari nav vestas.

Atstājiet komentāru