2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Par Jēkabpils mēra vietnieci ievēl Kristīni Ozolu

Jēkabpils domes sēdē par Jēkabpils mēra vietnieci ar septiņām balsīm par un piecām pret ievēlēta neatkarīgā deputāte Kristīne Ozola.

Kristīnes Ozolas kandidatūru atbalstīja un “par” balsoja Kristīne Ozola, Leonīds Salcevičs (JRP), Aivars Kraps (GKML), Broņislavs Ivanovskis (Saskaņa), Nikolajs Anuškevičs (LP), Aleksandrs Deinis (JRP), Māris Dimants (JRP).

Pret K.Ozolas kandidatūru balsoja Raivis Ragainis (LZP), Līga Kļaviņa (LZS), Andrejs Gavrilovs (Saskaņa), Aigars Nitišs (LZP), Mārtiņš Svilis (LRP).

Pēc ievēlēšanas amatā viņa pateicās kolēģiem par uzticību un apliecināja, ka ir gatava ķerties klāt jaunajiem pienākumiem ar pilnu sparu. 

“Paldies, ka uzticējāties man.  Es ceru, ka nepievilšu jūs. Strādāsim komandā un es ļoti ceru, ka mūsu komandā būs ne tikai deputāti, bet arī iestāžu un departamentu vadītāji, kas palīdzēs mums virzīties uz priekšu. Varu viennozīmīgi apgalvot, ka tās iesāktās pozitīvās reformas un tas virziens, kas ir iesākts, stājoties amatā maniem kolēģiem ,un visas tās labās lietas tiks turpinātas. Tajā skaitā Eiropas fondu apguve, pilsētas sakārtošana un daudzi citi jautājumi,” sacīja Kristīne Ozola.

Lai varētu savu laiku un enerģiju veltīt jaunajiem amata pienākumiem, Kristīne Ozola uz laiku apturēs savu darbu advokatūrā, kā arī ģimeņu atbalsta centra “Domus” vadību uzticēs citai centra darbiniecei.