2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils domes pozīcijas deputāti informēs par iemesliem politiskajā krīzē Jēkabpils pilsētas pašvaldībā

Jēkabpils domes pozīcijas deputāti informēs par iemesliem politiskajā krīzē Jēkabpils pilsētas pašvaldībā

Šī gada 29. aprīlī, pulksten 15:00, Jēkabpils pilsētas pozīcijas deputātu grupa rīko preses konferenci, lai iedzīvotājiem un medijiem skaidrotu situāciju, kas izveidojusies pilsētas pašvaldībā.

Kā norāda Jēkabpils mērs Raivis Ragainis, iedzīvotājiem ir tiesības zināt iemeslus, kas noveduši pie politiskās krīzes pilsētas vadībā: “Es nedomāju, ka mums tagad būtu jātaisnojas par to, ka neesam pareizi komunicējuši par administratīvi teritoriālo reformu, kura pašvaldībām valstī ir prezentēta pirms mēneša, ka neesam pareizi komunicējuši ar iedzīvotājiem. To visu var novērtēt paši iedzīvotāji – kā un kurā virzienā ir mainījusies Jēkabpils, kā un kādā veidā ir veiktas pārmaiņas pilsētas saimniecībā. Es varu teikt tikai vienu – ne jau politika ir netīra, politiku netīru padara cilvēki. Par to arī informēsim preses konferencē,” saka Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis.

Preses konferencē arī tiks sniegtas atbildes gan uz iedzīvotāju, gan mediju, gan ieinteresēto nevalstisko organizāciju jautājumiem par iemesliem, kas atsevišķu deputātu grupai licis apšaubīt pilsētas izvēlēto attīstības stratēģiju un virzienu, kā arī atklātību visu pilsētas projektu realizācijā. “Mēs esam uzsākuši vērienīgus projektus, esam ieguldījuši darbu un resursus, lai pilsēta attīstītos visu iedzīvotāju interesēs. Un mums ir lepnums par to, kas padarīts,” saka pilsētas domes priekšsēdētājs, uzsverot, ka pilsētā ir spēki, kam nepatīk beidzamajos divos gados realizētā caurspīdīgā saimniekošana: “Es noteikti varu teikt, ka mēs esam gatavi atskaitīties pilsētniekiem par katru centu, bet acīmredzot kādam tas nepatīk. Politikā ilgtermiņā uzvarēs tie, kas tajā ies ar tīrām rokām un skaidru prātu,” uzsver Raivis Ragainis. 

Uz preses konferenci pirmdien, 29. aprīlī, pulksten 15:00 gaidām Jēkabpils Tautas Nama lielajā zālē.


Jēkabpils domes deputāti:
Raivis Ragainis
Līga Kļaviņa
Andrejs Gavrilovs
Mārtiņš Svilis
Aigars Nitišs

Komentāri (0-4/4)

  • Osho
    29.04.2019 19:08
    Bija te viens komentars, ka opozīcija muļķīgu kļūdu pieļāva, virzot Čurātāju. Pat tie kam Ragainis nepatīk, viņu atbalstīs, ka tik tas Čuratajs ar Ļoņu netiek pie siles. Vot Krapam ir drosme, pec tik publiska pazemojuma, mēģināt kaut ko bīdīt. Čurātāja zīmogs uz visu dzīvi!
  • Tre
    29.04.2019 12:47
    Neitrālie ir kuri - tie, kam viss vienalga?
  • A
    29.04.2019 10:21
    Kā darba dienā un darba laikā neitrāls iedzīvotājs var ierasties uz izziņoto pasākumu? Ieradīsies tikai Ragaiņa slavinātāji un Krapa lamātāji. PR speciālisti visu jau noorganizējuši. Nez vai plakāti jau sazīmēti?
  • veeleetaaja
    28.04.2019 14:24
    Vai tā būs atvadu ballīte?

Atstājiet komentāru