2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Turpmāk līgumus ar pašvaldības uzņēmumu vadītājiem automātiski nepagarinās

Turpmāk līgumus ar pašvaldības uzņēmumu vadītājiem automātiski nepagarinās

Jēkabpils domes vadība pēdējo mēnešu laikā ir tikusies ar pašvaldības uzņēmumu un citu struktūrvienību vadītājiem un vērtējusi to darbu. Preses konferencē vietējo mediju žurnālisti skaidroja vai jau ir zināms konkrēts vērtējums un vai ir sagaidāms, ka no amatiem atkāpsies vai tiks nomainīti pašreizējie pašvaldības uzņēmumu un struktūrvienību vadītāji?

„Jaunā koalīcija nav nākusi meklēt politiski neatbalstošus vai citādi domājošus cilvēkus, lai no viņiem atbrīvotos. Mūsu uzstādījums, lai kapitālsabiedrības strādā iedzīvotāju labā, lai viņi saņemtu kvalitatīvu pakalpojumu par iespējami mazāku samaksu. Šobrīd „JK Namu pārvalde” vadītājs ir atteicies no valdes locekļa amata, tāpēc ir izsludināts konkurss. Septembrī beigsies SIA „Jēkabpils siltums” vadītāja līguma termiņš un mēs izsludināsim konkursu uz šo amatu. Šādā veidā mēs rīkosimies arī ar citām kapitālsabiedrībām, automātiski vairs nepagarinot līgumu ar vadītāju,” skaidroja Raivis Ragainis.

Viņš piebilda, ka konkursā esošajam vadītājam tiks dota iespēju parādīt un pierādīt, ka viņš ir labākais un cīnīties par sava amata saglabāšanu vai atkāpties, dodot vietu spēcīgākam pretendentam.

Attēlā Jēkabpils domes vadība - no kreisās priekšsēdētāja vietniece Līga Kļaviņa, priekšsēdētājs Raivis Ragainis, priekšsēdētāja vietnieks Andris Rutko.

Komentāri (0-1/1)

  • Evija
    02.07.2018 18:35
    Ja viss notiek pa godīgo,tad man tā liekas ļoti laba pieeja-nevis gadiem saglabāt vienai personai ērtu un siltu vietu,bet patiešām izvēlēties labāko ,kurš/-a virzīs uzņēmumu uz priekšu ,izmantojot savas zināšanas un pieredzi.

Atstājiet komentāru