2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Tiek piedāvāts bezmaksas seminārs un meistarklase “Veselīga uztura gatavošanas skola”

Tiek piedāvāts bezmaksas seminārs un meistarklase “Veselīga uztura gatavošanas skola”

Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī” ietvaros jēkabpiliešiem tiek piedāvāta lieliska iespēja 15.jūnijā plkst. 17:00 Jēkabpils Valsts ģimnāzijas telpās piedalīties izglītojošā bezmaksas seminārā un meistarklasē par veselīgu uzturu.

Pasākuma mērķis ir atraktīvā veidā attīstīt iedzīvotāju interesi un iemaņas veselīga uztura jautājumos un veselīga ēdiena pagatavošanā, motivēt viņus pielietot prasmes sadzīvē.

Semināra laikā tiks:

·         kliedēti mīti par veselīgu uzturu;

·         sniegti praktiski ieteikumi ikdienā noslogotiem cilvēkiem par mūsdienu uztura prasībām - ātri un veselīgi;

·         skaidroti 21.gadsimta uztura labirinti un slēptie riski;

·         izklāstīta cita noderīga informācija par to, ko veselīgs uzturs un aktīvs dzīvesveids var dot mūsu veselībai un kā tādā veidā varam izmainīt un iemīlēt sevi.

Savukārt gatavošanas meistarklases laikā kopīgiem spēkiem tiks pagatavots un degustēts Veģetārais burgers un bezgrēka deserts - ogu smūtijs!!!

Interesentus aicina pieteikties līdz 14.jūnijam, zvanot Evitai Kokinai pa tālruni 20036263, vai rakstot uz e-pastu evita.kokina@sd.jekabpils.lv.

Pasākumu vadīs SIA “OnPlate” dibinātāja un veselīgā uztura šķīvja radītāja, sertificēta uztura speciāliste Līga Balode, kā arī pavāre un gatavošanas entuziaste Evita Rasnača.

Projekts Nr. 9.2.4.2/16/I/049  "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī" tiek īstenots darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

Atstājiet komentāru