2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Par braukšanas maksas atvieglojumiem

Par braukšanas maksas atvieglojumiem

No 01.04.2017. Jēkabpils pilsētas administratīvajā teritorijā deklarētajiem vecuma pensiju sasniegušajiem iedzīvotājiem (pensionāriem, kuriem ir tiesības uz valsts sociālās apdrošināšanas pensiju), uzrādot pašvaldības izsniegtās apliecības, tiks piemērots braukšanas maksas atvieglojums sabiedriskajā transportā.

Par vienu braucienu pilsētas teritorijā, uzrādot braukšanas atvieglojumu apliecinošu dokumentu maksa ir 0,24 euro. Atvieglojums tiks piemērots līdz 31.12.2017.

Apliecības braukšanas maksas atvieglojumiem, var saņemt Jēkabpils pilsētas pašvaldībā Vienas pieturas Aģentūrā, Brīvības ielā 120, Jēkabpils (darba laiks no 8.30.-17.00) sākot ar 15.03.2017.

Persona var saņemt apliecību, ja ir deklarēta Jēkabpils administratīvajā teritorijā un ir sasniegusi valsts vecuma pensiju. Lai saņemtu apliecību pašvaldībā nepieciešams uzrādīt derīgu personu apliecinošu dokumentu un pensionāra apliecību un jāiesniedz sava fotogrāfija (3x4cm).

Apliecības, kas izsniegtas pensionāriem, kuru vecums ir 70 gadi un vairāk, noteikto atvieglojumu saņemšanai ir derīgas un nav jāmaina.   

A.Moskovska,
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Vienas pieturas aģentūras vadītāja

Atstājiet komentāru