2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Mežaparkā uzstādīti jauni āra trenažieri

Mežaparkā uzstādīti jauni āra trenažieri

Šonedēļ Jēkabpils Mežaparkā, aiz Pēdu takas, testa režīmā uzstādīti jauni āra trenažieri- 6 iekārtas, no tām viena ar trīspusēju lietošanu un pārējās iekārtas ar divpusēju lietošanu. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi uz šiem sporta trenažieriem ar fiziskām aktivitātēm ir iespēja nodarboties 13 cilvēkiem.


Jēkabpils pilsētas pašvaldības ainavu tehniķe Mārīte Breimane vērš iedzīvotāju uzmanību, ka sporta trenažieri patlaban ir testa režīmā, jo vēl tiek strādāts pie seguma labiekārtošanas. Pilnībā viss tiks pabeigts līdz šī mēneša beigām, tādēļ visi interesenti aicināti izmēģināt jaunos sporta trenažierus no 1.septembra.
Kā sacīja Mārīte Breimane, jau šonedēļ, pēc iekārtu uzstādīšanas testa režīmā, novērota liela iedzīvotāju interese un ir liels pieprasījums pēc šāda veida aktivitātēm, tādēļ jādomā, kā arī turpmāk pilnveidot sporta aktivitāšu zonu pilsētas Mežaparkā. Kopējās šī projekta izmaksas ir 8000,00 eiro. Iekārtas uzstādīšanas darbus veic SIA “ARENA SPORTS”.

Jaunie uzstādītie āra trenažieri papildina Mežaparka sporta zonā jau esošo vingrošanas ierīču joslu, tādējādi dodot iespēju iedzīvotājiem lietderīgi un aktīvi atpūsties pilsētnieku un viesu iecienītajā atpūtas vietā.

 

Foto: J. Lācis

 

A.Sleže

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Komentāri (0-2/2)

  • ese
    02.07.2018 18:33
    Kaut ka loti noveloti . Jepils laikam dzivo cita laika zona:)
  • Mareks
    02.07.2018 18:33
    Paldies par trenežieriem, tikai žēl, ka tos uzstādīja vasaras beigās, ne sākumā....

Atstājiet komentāru