2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils pašvaldības policija saņēmusi jaunu trafarētu auto (FOTO)

Jēkabpils pašvaldības policija saņēmusi jaunu trafarētu auto (FOTO)

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policija pagājušās nedēļas nogalē saņēma jauno trafarēto automašīnu Opel Combo, valsts numura zīme KL- 6303.

“Automašīnu uz Jēkabpili atdzinām piektdienas vakarā. Tā ir jauna, tikko no salona. Kad paņēmām to salonā Rīgā spidometrs rādīja 43 kilometru nobraukumu, šobrīd uz spidometra ir 183 kilometri nobraukums,” stāsta Jēkabpils pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis.

Viņš sacīja, ka automašīna iegādāta Rīgā, SIA “Auto Blitz” un tās cena – 24 795 eiro. No šīs summas 4500 eiro izmaksāja auto pārbūve par vieglo izolatoru aizturēto pārvadāšanai, kā arī aprīkošanai ar nepieciešamajām bākugunīm.

Šorīt Jēkabpils pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis jauno auto izrādīja masu medijiem. Tā ir septiņvietīgs vieglais izolātors, kur piecas sēdvietas ir automašīnas salonā un divas izolētas tās aizmugurējā daļā. Izolētās paredzētas aizturēto pārvadāšanai un arī šī automašīnas daļa ir apsildāma. Automašīnas aprīkojums – gaismas, bākugunis, skaņas signāls, apsildīšana un citas funkcijas ir ieslēdzamas un izslēdzamas ar pulti. Uz automašīnas ir pašvaldības policijai raksturīgā zaļā līnija, Jēkabpils ģērbonis un uzraksts – Pašvaldības policija.

"Kad mums atsūtīja skices, kā uz auto izskatīsies ģērbonis, izrādījās, ka izpildtājs bija paņēmis nevis Jēkabpils pilsētas, bet gan Jēkabpils novada ģērboni. Lūdzām steidzami mainīt un izmantot pareizo, skaidrojot, ka Jēkabpils pilsētas un Jēkabpils novada ir divas dažādas pašvaldības," saka Indulis Surkulis.

Jauno auto novērtēt bija ieradies arī Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs. Viņš vēlēja, lai ar jauno auto Jēkabpils pašvaldības policijai ir rezultatīvs dienests.

Indulis Surkulis sacīja, ka ar jauno auto patrulēs Jēkabpils ielās, mikrorajonos un pie Radžu ūdenskrātuves. Ar trafarēto auto brauks visi pašvaldības policijas inspektori, pildot savus darba pienākumus.

Foto: Māris Losāns

Komentāri (0-2/2)

  • Nauris
    02.07.2018 18:33
    Salasīti visi vecie breki!!!!!!!
  • ?
    02.07.2018 18:33
    Zem šī raksta neko nevar iekomentēt, visus izņem ārā.
    Smuka mašīna un smuki puiši. :D

Atstājiet komentāru