2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Noslēgusies pieteikšanās labdarības akcijai “Dzīvo vesels”

Noslēgusies pieteikšanās labdarības akcijai “Dzīvo vesels”

Jēkabpils pilsētas pašvaldība informē, ka ar 2.augustu noslēgusies pieteikšanās konsultācijām labdarības akcijā “Dzīvo vesels”.

Kā informē Jēkabpils reģionālā slimnīcas pārstāvji, šobrīd pilnībā ir nokomplektēta pieteikšanās traumatologu un podologu konsultācijām, savukārt ķirurga, proktologa konsultācijām ir pietecies mazāks pacientu skaits, kā tas bija iespējams.

Labdarības akcijas “Dzīvo vesels”medicīnisko konsultāciju faktiskā norise Jēkabpilī notiks no 10.-15.augustam Jēkabpils reģionālajā slimnīcā.

Tuvākajā laikā Jēkabpils reģionālā slimnīca sazināsies ar pacientiem un noteiks konsultāciju laikus pie akcijā iesaistītajiem ārstiem.

Iedzīvotāju ievērībai:

Ierodoties uz konsultācijām, iedzīvotājiem jāņem līdzi personu apliecinošs dokuments, visi pieejamie ar diagnozi saistītie, kā arī statusu (pensionārs, invalīds, politiski represētais) apliecinošie dokumenti.

Labdarības akciju “Dzīvo vesels” organizē Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar traumatologu – ortopēdu Kasparu Ūdri, Jēkabpils reģionālo slimnīcu un nodibinājumu “Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds”.

Paldies, labdarības akcijas atbalstītājiem:

Jēkabpils reģionālā slimnīcai, SIA “Gaujas koks”, Krustpils novada pašvaldībai, Jēkabpils novada pašvaldībai, E.Gulbja laboratorijai, SIA “PRF klīnika”, SIA “Daugavkrasti”, SIA  „Ātrais kredīts“, Aigaram Audzem,, AS SEB Bankai, SIA “Evits”,  SIA “GUDE, SIA “Eva būve” , BK “Jēkabpils”, Salas novada pašvaldībai, Viesītes novada pašvaldībai, SIA “MAXIMA Latvija”.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Margita Liepiņa

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru