2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Paldies, Jēkabpils pilsētas svētku brīvprātīgajiem jauniešiem!

Paldies, Jēkabpils pilsētas svētku brīvprātīgajiem jauniešiem!

Pilsētas svētki ir rosīgs un dažādiem radošiem darbiem pārpildīts laiks, tāpēc jau ikgadēji arī pilsētas jauniešiem tiek dota iespēja iesaistīties svētku tapšanā.

Nedēļu pirms Jēkabpils pilsētas svētkiem tika izsludināta pieteikšanās kļūt par Jēkabpils pilsētas svētku brīvprātīgo. Kopumā atsaucās 13 aktīvi jaunieši, kuru uzdevums bija pilsētas svētku laikā apmeklētājiem dalīt aprocītes un karodziņus ar uzrakstiem “Mēs mīlam Jēkabpili”, balonus bērniem Kena parkā un pilsētas svētku gājienā, kā arī ūdens pudeles velobrauciena dalībniekiem. Jēkabpils pilsētas pašvaldība saka lielu paldies visiem jauniešiem, kuri kļuva par pilsētas svētku brīvprātīgajiem, ar saviem darbiem un smaidiem iepriecinot svētku apmeklētājus.

Paldies Evijai Valtei, Evelīnai Vasiļjevai, Renāram Vasiļjevam, Katrīnai Sležei, Elvitai Urķei, Aivitai Urķei, Anastasijai Ignatovičai, Jutai Vorobecai, Laurai Stivriņai. Īpašs paldies Alisei Ziemelei, Zanei Osītei, Kristai Ūbelei, Katrīnai Rožlapai un Alīnai Caunei. Ceram uz turpmāku sadarbību citos projektos.


Informāciju sagatavoja:
Ieva Gādmane
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste

Atstājiet komentāru