2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Izsludina konkursu “Skaistākais gaisa dārzs Jēkabpilī 2016”

Izsludina konkursu “Skaistākais gaisa dārzs Jēkabpilī 2016”

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludina atklātu konkursu “Skaistākais gaisa dārzs Jēkabpilī 2016”. Konkursā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kā arī valsts iestāde.

Konkursa mērķis ir popularizēt sakārtotu un koptu apkārtējo vidi, veicināt uzņēmēju, sabiedrisko ēku īpašnieku un pārvaldītāju iesaistīšanos pilsētas vizuālā tēla uzlabošanā, ēku fasāžu dekoratīvajā noformēšanā, izmantojot apzaļumošanas elementus.

Organizējot šādu konkursu, pašvaldība vēlas aicināt dzīvojamo māju īpašniekus sakopt un uzlabot vidi sev piederošajos īpašumos, veicināt kvalitatīvas zaļās zonas veidošanu un attīstību, kā arī ēku un būvju vizuālā izskata uzlabošanu un saglabāšanu.

Pieteikumus konkursam var iesniegt fiziskas un juridiskas personas, norādot objekta adresi, īpašnieku, kontakttālruni, kā arī pieteicēja vārdu, uzvārdu/nosaukumu, kontakttālruni. Pieteikumi jāiesniedz rakstiski, telefoniski vai elektroniski.

Pieteikumi līdz 10.jūlijam jāiesniedz Jēkabpils pilsētas pašvaldībā:

  • Būvniecības un komunālajā nodaļā – Jaunā iela 31C, Jēkabpils, telefons 65207431, e-pasts: marite.breimane@jekabpils.lv;

  • Vienas pieturas aģentūra – Brīvības iela 120, Jēkabpils, telefons 65236777, e-pasts: vpa@jekabpils.lv.

Pieteikto objektu apsekošanu veiks konkursa vērtēšanas komisija. Tiks vērtēts īpašuma kopējais vizuālais iespaids, ēku un būvju izskats, īpašuma stila vienotība, gaisa dārza detaļu izskats – trauki (balkona kastes, vāzes, dekoratīvie pinumi, grozi u.c.), augu atbilstība, kompozicionālais salikums, novietojums proporcionāli ēkai, žogam u.c. Komisija pieteiktos objektus vērtēs no 2016.gada 26.jūnija līdz 2016.gada 26.augustam.

Lai radītu interesi un motivētu Jēkabpils iedzīvotājus piedalīties pilsētas sakopšanā, informācija par konkursa norises gaitu un rezultātiem tiks sniegta Jēkabpils pilsētas pašvaldības interneta vietnē, ikmēneša izdevumā “Jēkabpils Vēstis”, sociālajos tīklos un citos medijos.

Konkursa noslēgums plānots 2016.gada 14.septembrī.

Konkursa laureāti saņems veicināšanas balvas:

  • katras grupas 1.vietai – dāvanu karte 100 euro vērtībā,

  • katras grupas 2.vietai - dāvanu karte 75 euro vērtībā,

  • katras grupas 3.vietai - dāvanu karte 50 euro vērtībā.

Konkursa nolikums pieejams Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv sadaļā “Dokumenti” vai šeit.

Informāciju sagatavoja:

Laura Afanasjeva

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Mob.tālr. +371 29556045

Tālr.+371 65207319

laura.afanasjeva@jekabpils.lv

Komentāri (0-1/1)

  • kaimiņiene
    02.07.2018 18:32
    Bebru ielas daudzdzīvokļu mājā, kas atrodas līdzās ugusndzēsēju depo augšēja stāva balkonā ir skaists gaisa dārzs!

Atstājiet komentāru