2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpils pilsētas pašvaldību apmeklēs apmeklēs Latvijas personāla vadīšanas asociācijas pārstāvji

Jēkabpils pilsētas pašvaldību apmeklēs apmeklēs Latvijas personāla vadīšanas asociācijas pārstāvji

15.jūnijā Jēkabpils pilsētas pašvalību pieredzes apmaiņas braucienā apmeklēs 20 pārstāvji no Latvijas personāla vadīšanas asociācijas (LPVA).
Jēkabpilī viesosies personāla vadītāji no vairākām Latvijas lielo pilsētu un novadu pašvaldībām, tajā skaitā no Valmieras, Rīgas, Jūrmalas, Siguldas, Krustpils novada, kā arī personāla vadītāji un speciālisti no citām valsts pārvaldes struktūrām.

Jēkabpils pilsētas pašvaldībā LPVA dalībniekus uzrunās Jēkabpils pilsētas domes vadība, savukārt Jēkabpils pilsētas pašvaldības personāla vadītāja Jolanta Liepiņa vadīs prezentāciju “Personāla resursu vadība Jēkabpils pilsētas pašvaldībā”, kurā stāstīs par personāla dokumentu pārvaldību, kvalitātes vadības sistēmu, LEAN menedžmentu un daudziem citiem jautājumiem. Asociācijas dalībiekiem plānotas arī praktiskās nodarbības, kā arī pilsētas apskate.

Latvijas personāla vadīšanas asociācijas(LPVA) misija ir apvienot personāla vadības profesionāļus ar mērķi palielināt organizāciju efektivitāti un radīt uz cilvēkiem orientētu darba vidi Latvijā, attīstot kompetenci personāla vadības jomā un veicinot personāla vadības stratēģisko lomu organizācijās.

A.Sleže

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru