2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Uzsāk foto akciju “Mēs mīlam Jēkabpili!”

Uzsāk foto akciju “Mēs mīlam Jēkabpili!”

Gaidot Pilsētas svētkus, Jēkabpils pašvaldība un Jēkabpils Kultūras pārvalde uzsākusi foto  akciju „Mēs mīlam Jēkabpili!”.

No 9. jūnija līdz pat 8. jūlijam katru dienu Jēkabpils pilsētas pašvaldības un Kultūras pārvaldes sociālo tīklu kontos draugiem, facebook, twitter un instagram, kā arī Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapas www.jekabpils.lvsadaļā “Pilsētas svētki” tiks publicēts kāda jēkabpilieša vai jēkabpiliešu foto ar sirdi un teksts par mīlestību pret savu pilsētu.

Kā pirmie 9. jūnijā fotografējās mazie jēkabpilieši, kuri saka, ka mīl Jēkabpili, jo:

Patrīcija – Es mīlu Jēkabpili, jo šeit ir jautri pasākumi un interesantas aktivitātes. Mana mīļākā vieta ir Vecpilsētas laukums. Bieži te nāku ar draugiem.

Līna –  Mīlu Jēkabpili, jo te ir māju sajūta. Mana mīļākā vieta ir Vecpilsētas laukums. Kāpēc? Jo te ir strūklaka un wifi soliņi. 

Laura  – Mīlu Jēkabpili, jo Te ir daudz draugu un te ir manas mājas. Te ir skaistāk nekā citur!

Paula  –Mīlu savu pilsētu,  jo es šeit dzīvoju.  Vislabāk man patīk centrs. Ko daru centrā? Kaut ko nopērku  vai pasēžu ar draudzenēm, draudzīgi runājot.

Sintija – Es mīlu Jēkabpili tādēļ, ka es te dzīvoju un te ir dažādi pulciņi, ko apmeklēt. Mana mīļākā vieta ir stadions, jo es tur braukāju ar dēli un eju sportot. 

Arī tev ir iespēja piedalīties šajā akcijā- nofotografējies sev mīļā vietā, pastāsti, kas Tev patīk Jēkabpilī, dalies ar to sociālajos tīklos ar tēmturi #mēsmīlamjēkabpili! un arī tu kļūsi viens no kampaņas vēstnešiem.

 

Informāciju sagatavoja:
Elīna Serkova

Jēkabpils pilsētas pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.tālr. +371 22329805
Tālr.+371 65207318
elina.serkova@jekabpils.lv

Atstājiet komentāru