2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpils pašvaldības policija apkopojusi statistiku par marta mēnesi

Jēkabpils pašvaldības policija apkopojusi statistiku par marta mēnesi

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policija ir apkopojusi informāciju par paveikto 2016. gada martā.

Marta mēnesī kopumā izskatīti 56 iesniegumi, priekšlikumi, sūdzības, reģistrētie notikumi, rakstveidā izteikti 19 atgādinājumi un izteikti 16 mutiski brīdinājumi. Pašvaldības policija izbraukusi pēc izsaukumiem 22 gadījumos, veikusi 9 īpašumu un dzīvesvietas apsekošanas.

Marta mēnesī pašvaldības policija pieņēmusi 52 apmeklētājus, noformējusi 24 administratīvo pārkāpumu protokolus- 14 par smēķēšanas ierobežojumu neievērošanu, 3- par vides piesārņošanu un piegružošanu, 3- par dzīvnieku turēšanas, labturības, izmantošanas un pārvadāšanas prasību pārkāpšanu, dzīvnieku slēpšanu, nereģistrēšanu, neidintificēšanu un izvairīšanos no to uzskaites u.c.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policija ir Jēkabpils pilsētas domes izveidota apbruņota militarizēta iestādes „Jēkabpils pilsētas pašvaldība” struktūrvienība, kuras pienākums ir aizsargāt personu dzīvību, veselību, tiesības un brīvības, īpašumu, sabiedrības, pašvaldības un valsts intereses no noziedzīgiem un citiem prettiesiskiem apdraudējumiem. Pašvaldības policija savā darbībā ievēro Latvijas Republikas Satversmi, likumus, Ministru kabineta noteikumus, Domes lēmumus un citus normatīvos aktus, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieku un Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektora rīkojumus.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Serkova

Avots: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru