2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī šodien ierodas ASV vēstniecības delegācija

Jēkabpilī šodien ierodas ASV vēstniecības delegācija

Pirmdien, 21.martā Jēkabpili apmeklēs Amerikas Savienoto Valstu vēstniecības delegācija.

Iepazīšanās vizītē pilsētu apmeklēs Amerikas Savienoto Valstu (ASV) kultūras atašejs Metjū Tompsons (Matthew Thompson), Politikas un ekonomikas nodaļas pārstāvis Braiens Kerols (Bryan Carroll,), politikas nodaļas speciālists Mārtiņš Spravniks, kā arī ASV vēstniecības apmaiņas programmu asistente Ingrīda Bodniece.

Delegācija pašvaldībā tiksies ar Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieku sociālos jautājumos Jāni Raščevski, Izglītības nodaļas vadītāju Līgu Kļaviņu, jauniešu domes vadītāju Rūdolfu Studānu, Jēkabpils kultūras pārvaldes direktores vietnieci Baibu Stalidzāni un citiem atbildīgajiem speciālistiem, lai pārrunātu savstarpējās sadarbības iespējas izglītības un kultūras jomās.

Pēc tikšanās domē ASV vēstniecības delegācija apmeklēs uzņēmumus SIA “Ošukalns”, kur delegācijas pārstāvji tiksies ar uzņēmuma vadību, kā arī iepazīsies ar uzņēmuma darbības virzieniem.

Pēcpusdienā delegācija viesosies mākslas galerijā Mans’s, apmeklēs Jēkabpils Ebreju biedrību, Jēkabpils vēstures muzeju, Jēkabpils NVO Resursu centru, Izglītības iniciatīvas centru, kā arī laikrakstu “Brīvā Daugava”.

Informāciju sagatavoja:
Margita Liepiņa
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru