2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

ECDL karte un testi - tikai 10 EUR

ECDL karte un testi - tikai 10 EUR

E-prasmju nedēļas 2016 laikā LIKTA izsludina akciju "ECDL karte un testi - tikai par 10 EUR".

Eiropas datorprasmes sertifikāts ir pasaulē lielākā datorprasmju sertificēšanas programma, kas ir izplatīta vairāk nekā 148 pasaules valstīs. Šādus sertifikātus ieguvuši jau vairāk kā 9 miljoni cilvēku visā pasaulē. Visaptverošs Eiropas datorprasmes sertifikāta programmas mērķis ir uzlabot zināšanu līmeni par informācijas tehnoloģiju, paaugstināt prasmi personālo datoru lietošanā un parastāko datoru lietotņu izmantošanā kā Eiropā, tā visā pasaulē.

Šīs akcijas ietvaros no 2016. gada 7. marta līdz 12. martam ir iespēja iegādāties ECDL sertifikācijas karti un nokārtot visus testus tikai par 10 euro.

ECDL karte ir jāiegādājas E-prasmju nedēļas laikā no 7.marta līdz 12.martam. Testus bez maksas varēsiet kārtot tikai šā gada martā un aprīlī.

Sekmīgi nokārtojot testus jebkurā no ECDL autorizētajiem testēšanas centriem Latvijā, saņemsit atbilstošu Eiropas datorprasmju sertifikātu.

Lai uzzinātu vairāk par Eiropas datorprasmju sertifikāciju, sekojiet www.ecdl.lv

Jēkabpilī ECDL karti iegādāties un kārtot testus var testēšanas centrā, kas atrodas Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrā, Jaunā ielā 44.

Ar cieņu,

Inga Grīnberga

Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs

Tālr. 65221333, mob.tālr. 26101166

Atstājiet komentāru