2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” aktīvi attīra ielas un ietves no sniega

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” aktīvi attīra ielas un ietves no sniega

Iestājoties ziemas sezonai, SIA “Jēkabpils pakalpojumi” ikdienu aktīvi strādā, lai attīrītu ielas un ietves no sniega, padarot iedzīvotājiem ērtāku pārvietošanos.

Kā stāsta SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka, pilsētas ielas ir sadalītas uzturēšanas klasēs, kas nozīmē, ka atšķiras laiks, kurā ielai ir jābūt notīrītai. B klases ielām tās ir 6 stundas pēc snigšanas beigām, C klases- 18. B klases ielas Jēkabpilī ir tās, pa kurām iet autobusu maršruti Nr.5, 4, 1, 8, Vienības iela, Viestura iela un krustojumi ar to, Rīgas, Artilērijas, Slimnīcas, Kurzemes ielu kāpumi, Katoļu, Palejas un Krustpils ielas. C klases ielas ir, piemēram, Pormaļa, Nameja, Aldaunas, Zemgales, Dambja, Raiņa un citas ielas.

 “SIA “Jēkabpils pakalpojumi” strādā no 5.00 rītā līdz iztīra ielas un ietves līdz atbilstošai kvalitātei. Kopumā ielu un ietvju uzkopšanā ir iesaistītas 9 traktortehnikas vienības, kā arī 8 sētnieki un divas mobilās brigādes. J. Hauka aicina iedzīvotājus nemest uz ielas sniegu no savām ietvēm un pagalmiem, jo traktortehnika, tīrot pilsētas ielas, sastumj šo sniegu atpakaļ.

Atstājiet komentāru