2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Aicina pieteikties barikāžu atceres braucienam

Aicina pieteikties barikāžu atceres braucienam

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus no 8. līdz 12. janvārim pieteikties bezmaksas braucienam uz 1991.gada barikāžu atceres pasākumu Rīgā. Atceres pasākums norisināsies 13.janvārī Zaķusalā.

Braucienam var pieteikties Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā vai zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruni 80205008. Iedzīvotājiem jāņem vērā, ka pieteikšanās braucienam ir obligāta, jo vietu skaits autobusā ir ierobežots.

Kā informē brauciena organizators Jānis Lācis, izbraukšana no Vecpilsētas laukuma paredzēta 13. janvārī pulksten 14.30. Brauciena dalībnieku uzņemšana paredzēta šādās pieturās - Vecpilsētas laukums, Kurzemes iela,  Krustpils kultūras nams, Krustpils pils, kā arī DUS Statoil. Braucējiem jāņem vērā āra gaisa temperatūra un būtu vēlams izvēlēties atbilstošu apģērbu, kā arī plānot pasākuma norises laiku ārā vismaz 2 stundas. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā sazināties ar brauciena organizatoru Jāni Lāci pa tālruni: 29419895.

Jēkabpils pilsētā 1991. gada barikāžu aizstāvju atceres dienai veltīts pasākums notiks 30. janvārī plkst. 14.00 pie Justīcijas nama. Organizē Jēkabpils Latviešu biedrība.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Serkova

Atstājiet komentāru