2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils mērs ikkatru aicina ielūkoties sevī un padomāt, ko varam sniegt apkārtējiem

Jēkabpils mērs ikkatru aicina ielūkoties sevī un padomāt, ko varam sniegt apkārtējiem

Ziemassvētkos un tuvojoties gadu mijai, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs aicina ikkatru ielūkoties sevī un padomāt, ko varam sniegt apkārtējiem un savai pilsētai.

 

"Labestība, savienota ar asu spriešanas spēju, nekad nepārvēršas tukšu salmu kulšanā. Īstā labestība piespiež rīkoties tūlīt un tagad, tā izraisa absolūtu uzticību, tā līksmina un dziedina, tā ir saite starp debesīm un zemi, tā nepazīst aplēsi, negaida samaksu, negaida pateicību un vairās skaļuma," citējot Zentu Mauriņu, saka Salcevičs.

 

Gada nogalē Jēkabpils mērs izsaka lielu pateicību visiem tiem cilvēkiem, kuri nesavtīgi, godprātīgi strādā līdzcilvēku labā, audzina jaunākos pilsētas iedzīvotājus, rūpējas par vecāko paaudzi, organizē labdarības aktivitātes, rada iedzīvotājiem komfortablu vidi, sniedz kvalitatīvus pakalpojumus, nodrošina preču izvēles dažādību, palīdz radīt jaunas idejas, vairo Jēkabpils publicitāti Latvijā un pasaulē.

 

"Es zinu, ka mūsu pilsētā ir cilvēki, kuri dalās savā labestībā ar līdzcilvēkiem, nesavtīgi palīdz citiem cēla mērķa vārdā, māca arī apkārtējiem kļūt labākiem. Katrā no mums noteikti mīt ideja, ko varam paveikt savas pilsētas un tās iedzīvotāju labā. Tam nav obligāti jābūt publicitātes vērtam notikumam. Var palīdzēt sirmai kundzei šķērsot slidenu ielu, ziedot kaimiņu bērniem drēbes vai apvienot domubiedrus un vākt ziedojumus cēlam mērķim, arī tas būs ļoti nozīmīgs notikums," uzsver Salcevičs.

 

Ziemassvētku laiks ir cerību un piedošanas laiks. Tas ir atskaites punkts ikviena cilvēka rīcībai un domām. Arī pašvaldībai gada nogale ir atskaites punkts. Tā ik gadu izvērtē savas veiksmes un trūkumus, lai pilnveidotu savu darbību un funkciju izpildi, lai iedzīvotāji varētu justies vēl labāk un lepotos ar savu pilsētu.

Atstājiet komentāru