2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Izsludināts konkurss par skaistāko Ziemassvētku noformējumu Jēkabpilī!

Izsludināts konkurss par skaistāko Ziemassvētku noformējumu Jēkabpilī!

Jēkabpils pilsētas dome izsludinājusi konkursu par Ziemassvētku tematikai atbilstošu noformējumu Jēkabpils pilsētā, aicinot iedzīvotājus un uzņēmējus iesaistīties svētku noformējuma veidošanā ēkām un to teritorijām.


Vērtēts tiks šādās kategorijās: fiziskās personas un juridiskās personas. Konkursā netiks vērtēti Jēkabpils pilsētas pašvaldības iestāžu svētku noformējumi. Konkursa vērtēšanas komisija: komisijas priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs, komisijas locekļi: Sanda Mālniece, Margita Liepiņa, Inese Zone un Rūdolfs Studāns.

Skaistāko noformējumu autori saņems balvas: 1.vieta 100 euro; 2.vieta 75 euro; 3.vieta 50 euro; kā arī divas veicināšanas balvas 50 euro apmērā. Konkurss turpināsies līdz šī gada 30.decembrim. Konkursa laikā vērtēšanas komisija Ziemassvētku tematikas noformējumu vērtēs pēc pieteikumu saņemšanas dalībai konkursā vai pēc savas iniciatīvas.


Pieteikumus var pieteikt personīgi Jēkabpils pilsētas pašvaldībā (Brīvības ielā 120) vai zvanot uz Jēkabpils pilsētas pašvaldības bezmaksas informatīvo tālruni - 80205008 vai rakstot pieteikumus elektroniski, epasts: vpa@jekabpils.lv.

 

Pieteikumus var ierosināt arī pašvaldības sociālajos tīklos:

www.twitter.com/JekabpilsLV

www.facebook.com/VisitJekabpils

www.draugiem.lv/VisitJekabpils

 

Jēkabpils pilsēta jāveido vizuāli pievilcīga un estētiska arī ziemas periodā, jo īpaši sagaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu, tāpēc aicinām ikvienu līdzdarboties un palīdzēt radīt gaišu Ziemassvētku noskaņu mūsu pilsētā!

A.Sleže

Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru