2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī apbalvo labākos pirmsskolas pedagogus

Jēkabpilī apbalvo labākos pirmsskolas pedagogus

12.oktobrī Jēkabpilī norisinājās konference “Skolotājs. Skola. Pilsēta.”. Tās ietvaros notika arī nominācijas “Labākais pirmsskolas pedagogs” apbalvošanas ceremonija. Swedbank apbalvojumu saņēma pirmsskolas izglītības iestādes “Zvaigznīte” skolotāja Olga Kovaļevska, PII “Auseklītis” skolotāja Larisa Balaboskina un PII “Zvaniņš” mūzikas skolotāja Irīna Burnaševa.

Pirmsskolas izglītības iestādes skolotāja Olga Kovaļevska jau 30 gadus kvalitatīvi īsteno pirmsskolas izglītības programmu pirmsskolas izglītības iestādē „Zvaigznīte”, ņemot vērā katra bērna vecumu, veselības stāvokli, attīstību, individualitāti. Veiksmīgi sadarbojas ar bērnu vecākiem, piedalās bērnu un vecāku pasākumu organizēšanā, grupas laukumu labiekārtošanā, materiālās bāzes veidošanā, darba pieredzē dalās ar jaunajiem pedagogiem, rāda nodarbības un iesaista tajās jaunos pedagogus.

Larisa Balaboskina pirmsskolas izglītības iestādē „Auseklītis” strādā par pirmsskolas skolotāju kopš 1989.gada. Larisa ir ļoti radoša, zinoša un prasmīga savā specialitātē. No 2014.gada Larisa strādā grupā speciālās pirmsskolas izglītības programmā izglītojamajiem ar valodas traucējumiem. Daudz radošu izdomu un darba ir ieguldījusi pašdarināto materiālu izgatavošanā no dažādiem materiāliem uzskatei un izdalei, didaktiskajām, un sižeta lomu rotaļām, un grupas stūrīšu iekārtošanā, lai bērniem būtu interesants patstāvīgais rotaļu darbs.

Mūzikas skolotāja Irīna Burnaševa strādā pirmsskolas izglītības iestādē ,,Zvaniņš’’ jau 27 gadus. Irīna ir radoša personība. Daudzām bērnu dziesmām viņa pati sacer vārdus un mūziku. Mūzikas skolotāja ar saviem audzēkņiem labprāt piedalās labdarības koncertos, kā arī dažādos pilsētas organizētajos pasākumos. Par Irīnu varētu teikt- nav tāda darba, ko viņa nemācētu: bieži pati šuj bērniem tērpus, taisa dekorācijas, iesaistās iestādes saimnieciskajos darbos, apkārtnes labiekārtošanā, ātri apgūst jaunās tehnoloģijas. Tās ievieš ne tikai savā darbā, bet arī nesavtīgi dalās savās zināšanās, palīdz citiem pedagogiem.

Konferenci “Skolotājs. Skola. Pilsēta.” organizēja Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju un Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību.

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Skļarska
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste

Atstājiet komentāru