2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Karjeras nedēļā skolēni apmeklē Jēkabpils pilsētas pašvaldību

Karjeras nedēļā skolēni apmeklē Jēkabpils pilsētas pašvaldību

Karjeras nedēļas ietvaros 13.oktobrī Jēkabpils pilsētas pašvaldībā viesojās Jēkabpils pamatskolas 3.klase un Jēkabpils 3.vidusskolas 7.klase, lai iepazītos ar Jēkabpils pilsētas padomes struktūru, funkcijām, pilsētas vēsturi un attīstību. Šonedēļ norisināsies vēl vairākas skolēnu mācību ekskursijas gan uz pašvaldību, gan citām iestādēm un uzņēmumiem Jēkabpilī.

Jēkabpilī no 12.-16.oktobrim norisinās Karjeras nedēļa 2015. Tas ir pasākumu cikls, kura laikā jauniešiem ir iespēja iepazīt un plānot savu nākotnes nodarbošanos, tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, apmeklēt uzņēmumus un karjeras konsultācijas. Šogad Karjeras nedēļas vadmotīvs ir “Atver profesijas durvis!”, galveno uzmanību veltot nākotnes profesijas iepazīšanai radošā un atraktīvā veidā.

Jēkabpilī Karjeras nedēļas ietvaros norisinās gan izglītības iestāžu iekšējie pasākumi, gan starpskolu pasākumi – kopumā vairāk nekā 50 karjeras izglītībai veltītu aktivitāšu. Pilna karjeras nedēļas Jēkabpils programma pieejama http://jekabpils-bjc.lv/ un http://jekabpils-jauniesi.lv/

Par Karjeras nedēļu 2015

Karjeras nedēļu no 12. līdz 16. oktobrim organizē VIAA sadarbībā ar Latvijas pilsētu un novadu pašvaldībām un izglītības pārvaldēm. To atbalsta Eiropas Komisijas programma Erasmus+ Karjeras konsultēšanas un informācijas tīkla Euroguidance ietvaros. Šogad Karjeras nedēļa norisināsies vienlaikus 20 Latvijas pilsētās un novados: Rīgā, Cēsīs, Jelgavā, Jēkabpilī, Gulbenē, Kuldīgā, Liepājā, Ventspilī, Rojā, Rēzeknē, Daugavpilī, Valmierā, Alūksnē, Saldū, Ogrē, Lielvārdē, Talsos, Dagdā, Preiļos un Tukumā. Sīkāka informācija par pasākumiem šajās pilsētās un Karjeras nedēļu pieejama vietnē: www.viaa.gov.lv/karjeras_nedela.

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Skļarska
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste

Atstājiet komentāru